Gå til innhold
  • Bli medlem

hSkyyy

Aktiv medlem
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av hSkyyy

  1. Oslo Sportslager skal vistnok ha tidenes skisalg i Oslo til helgen: tilbudsavis mye godbiter i avisa
  2. koden - oktoberfest14 - utløser 25% på www.oslosportslager.no
  3. http://www.oslosportslager.no/produktkategori/turutstyr-3-5754.aspx http://www.oslosportslager.no/produktkategori/klatring-3-6060.aspx mye billig stash på sportslageret..
  4. Den kan jo hende du kan bruke de korteste rygglengdene i "herresekker" fra merker som lager sekker i forskjellige rygglengder? Hvis du har problemer med rette skulderreimer, kan du høre om man kan bytte til "kvinneskulderreimer"?
  5. http://www.youtube.com/watch?v=dIyVmHUC8Kw Trango tower
  6. Kampanje på oslo sportslager, bl a 25% på alt av norrøna.
  7. TNF duffelbagger til 500,- hos Oslo Sportslager, samt en haug med ArcTeryx klær, 30-50%
  8. Gode priser på telt/sekker/sko hos Oslo Sportslager
  9. Stoort salg på Scarpa - hos Oslo Sportslager
  10. X-lite fra Therm a Rest, tilbud på Sportslagret. 350g, det er digg det
  11. Du må bruke SS pga at nylonduken er silikonbelagt. På silikon kan man ikke teipe sømmer (vel, det finnes på noen telt, men det er unntaksvis ) Slike telt (f. Eks Hilleberg sine) vil lekke litt i starten, før sømmene tetter seg til en viss grad av seg selv, eller du legger SS.
  12. Oops, glemte å skriver hvor jeg kom fra, men skal kjøre fra Oslo ja Takk for svar
  13. Hei. Jeg vil på tur med fjellski og telt. Kunne ha tenkt meg en tur til Jotunheimen neste helg. (23.03.2012-26.03.2012). Noen som har forslag til hvor vi kan kjøre inn og parkere for å nå en topp, gjerne en 2000m. Vi har altså tre dager til rådighet. Takk!
  14. HelSport Svalbard 3 High Camp på oslosportslager.no til 4999,-!
  15. Kampanjedager på oslo sportslager. Downmat 7 for ca 1000 lappen, og mange andre fine ting til fine priser!
  16. Hei. Her er en film. Her er tekst. http://www.oslosportslager.no/magasinet/via-ferrata-i-dolomittene-984.aspx
  17. Jeg bruker selv Hagløfs LIM buksa, 290g i str L. Det er den eneste buksa jeg bruker på tur. Den har full glidelås langs kantene, så man får luftet bra om det trengs.
  18. Jeg har forsøkt meg ett par ganger på å lage spritbrenner, med alu. bokser, men de sprakk hver gang Har dog ikke gitt opp helt enda. Fordelene med en slik en er jo vektbesparelsen. Jeg har intrykket av at sprit alltid er lettere, enten det er snakk om dagstur eller månedstur? Utstyret er jo ca. det samme uansett om jeg skal på todagers eller toukers tur. Eneste forskjell er att jeg ville hatt større sekk med meg på en lengre tur, for å få plass til mer mat. Fordelen med de kvistbrennerne jeg har sett, er att det er ett mer lukket system enn ett bål. Men, la det ikke være tvil, jeg fyrer bål når jeg kan Bolletog: jeg skal gi det ett forsøk!
  19. Hvordan fungerte det da? Har du annslag om hvor lang tid det tar å koke f.eks 0,5L vann?
  20. MSR Reactor er en feiende flott brenner, men spessielt lett er den jo ikke. For å være pirkete, så har denne brenneren ingenting med ultralett vandring å gjøre. (per def. Iflg."miljøet") Jeg skal på ingen måte oppfordre deg til å droppe denne brenneren, men se gjerne etter alternativer, om du ønsker å oppnå lav vekt Jeg er veldig nybegynner innenfor "sporten", så jeg har ikke noe veldig lett brenneroppsett enda: Brenner: Optimus crux, 87g Kjele/kopp: Snow peak, hot lips, 600ml, 82g Spork: titan, 17g Vindskjerm/lokk: alufolie, 10g ? Dette er tall jeg har tatt fra nettet, ikke de jeg har veid selv, da de er på en annen data, siden jeg er på ferie nå. Reactor ? Ca. 600g Mitt oppsett ? 179g (+spork på 17g) Det sagt, er du avhengig av å brenne når du er på toppen, eller i veggen, er neppe min løsning det beste. Jeg er på jakt etter en spritbrenner. (stor fordel at man ikke trenger ta med gassboks(er) Jeg ønsker meg også en som brenner kvister. (slipper å ha med noe som helst av "drivstoff") http://hikinginfinland.com har gjort endel reviews på kvistbrennere for de som er nyskjerrige. Det er også mye annet nyttig på den bloggen.
  21. Gregory z-55 er en feiende flott sekk. Sitter veldig godt på ryggen, og luftig. Sekken har topplokk, veier ca 1,5 kg, og kommer i tre forskjellige str. Slik at den passer din rygg best mulig.
  22. Ca 1,5-3,0 t er vanelig på en 240g boks. For min del, holder den til 5-6 dager.
  23. Jeg har hvertfall hørt om en som hadde en misshandlet dunjakke. For å få den opp igjen, kjørte han en vask og en god runde i tørketrommelen, så var det løst.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.