Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellgeita123123

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fjellgeita123123

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ehm. Er av og til ned på -30 til -20 grader men skal i militæret og utdanne meg der så tenker d er greit å ha en littt «overkill» berre så eg slepp å kjøpe fleire så det blir litt gøyere å vere i skog og fjell når jeg forbereder meg. Har ingenting et par hundre gram tyngre heller er bare fint det😁 kan sende legge ut her når jeg har testa den på fjellsport.. blir nok den.
  2. Vil dere si dette er vesentlig bedre da kanskje? Hørte sånn celle fordeling av luften/innholdet var viktig. Denne har jo mindre celler virker det som, men er jo mye større.Fjellsport
  3. Skal kjøpe et liggeunderlag på xxl.no Skulle kjøpe et langt et på sånn 193 cm og 60 og noe breidt. Men det ble utsolgt før lønna kom…. Derfor er det bare den som er regular lengd på som er aktuell. Kan sende link.. ikke kjøp den opp før jeg har fått lønna mi nå da…. xxl.no Jeg er 186 cm og er nokså atletisk så trenger ikke alt for mye breidd vil jeg tro men har litt kraftig bygning så er ikke av den smalleste heller. Mest skeptisk på de 3 cm i lengda da. Har det noe å si?
  4. Hehe. Skal kjøpe et.. men er 3 cm kortere enn meg. Har det noe å si?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.