Gå til innhold
  • Bli medlem

LisaAA

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om LisaAA

Profile Information

  • Sted
    Skien

Nylige profilbesøk

203 profilvisninger
  1. Nå har jeg byttet dyse, men fant ut at den lekker bensin ut av dysen når den er stengt av på den innerste justereren men åpen på justereren ved flasken. Da må det kanskje være en lekkasje et sted v slangen /justerereren innerst? Har du noe mening der? Det forklarer jo hvertfall hvorfor ikke flammen slukker..
  2. Jeg strever litt med min Primus omnilite ti. Den brenner fint og rent på full speed, men når jeg skrur den ned kommer det flamme. Når den slukkes helt vedvarer også flammen. Skrur jeg opp på høyere speed igjen kommer den over på gass. Er dette underburn flamme? Har nå skrudd den fra hverandre og, vasket den med sitronsyre og renset dyse nøye..e video Omnilite ti.MOV
  3. Jeg har fått en lekkasje på min Kovea Booster 1+. Litt usikker på hvor lekkasjen kommer fra, men tror det må være helt i enden av slangen ved den første pakningen. Noen som har opplevde dette..? evt tips om hvor disse delene kan kjøpes?
  4. Ok ..der er jeg nok litt kjapp på påtenningen ..da prøver jeg ut dette og ser om det hjelper takk
  5. Ok. Takk for svar. Da får jeg rett og slett ta en skikkelig vask på den..Det har jeg aldri gjort..kun renset dyse. Og den er godt brukt..
  6. Jeg har en Kovea Booster +1 som jeg opplever at har begynt å brenne litt urent, dvs for mye flammer i gassflammen. Jeg benytter også en silencer siden den bråker som et uvær..men nå har den begynt å rødgløde voldsomt..er det noen som har erfaring med denne brenneren og liknende tilfelle? Dyse er nylig renset og bensinen er nyinnkjøpt. Er blitt litt engstelig for å bruke den i teltet med tanke på om den avgir kullos.. IMG_2006.mov
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.