Gå til innhold
  • Bli medlem

Alena

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Alena

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tusen takk, kan være fint med et hytteopphold når det begynner å bli kaldere. Storskrymten så ut som en fin tur. Vi tenkte heldigvis ikke å dra i helga, men kanskje neste. Har flere helger igjen å velge mellom i august og september og pleier å dra etter været. Jeg er bare litt glad i å planlegge 🙂 Så håper at været vil snu - det hadde vært fint å få til flere turer og!
  2. Tusen takk for et detaljert svar, det er til stor hjelp 🙂 Tenker kanskje å gå enten Bruri eller Skredahøin på lørdag og Snøhetta på søndag - det er nok færre som går den på søndag. Også får vi gjort oss litt mer kjent i området. Får lese meg litt mer opp på det Knut Sverre skriver. Noterer meg det med å telte i Skamdalen til neste gang - det ser ut som et bra utgangspunkt.
  3. Hei! Mannen min og jeg vil ut på tur i Dovre i sommer og få med oss noen 2000-topper, i tillegg til selve Stortoppen. Vi er i 30-årene og er i god form, men kan ikke klatre. Klyving går bra. Er det noen 2000-topper som kan bestiges uten klatring? Alena
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.