Gå til innhold
  • Bli medlem

Potentilla

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Potentilla

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Nå har jeg fått mange gode råd fra mange. Som sagt så har jeg en gammel sekk (Berghaus fra ca 1987) som sitter som en kule. Når sekken er (for) tung, er det knær og lårmuskler som protesterer etter et par timer, aldri hofter, nakke eller skuldre. Men den er utslitt. Jeg skal ta den på og se hvordan den sitter. Den nye sekken er en Gregory Deva 80, XS.
  2. Takk til dere for gode råd. Om et par dager er jeg hjemme igjen etter en tur. Da skal jeg ta fram den gamle, utslitte Berghaus, som jeg synes sitter veldig bra. Kan se hvordan den sitter. Til Skogens stønn : Det er nok overdrevet at jeg strammer hoftebeltet til jeg ikke får puste. Det er heller at det er ubehagelig stramt.
  3. Det er en annen som har skrevet akkurat dette. Jeg brukte det fordi jeg tenkte det kunne beskrive det jeg opplever, og at det kanskje var andre som kjente seg igjen.
  4. Takk for svar! Det er nok viktig som du sier å pakke riktig. Toppstrammerne skal jeg se på. Er det noen som har noen råd om å få hoftebeltet til å gripe i stedet for å trykke ned? Og hva er sammenhengen mellom toppstrammerne og vektfordeling /hoftebelte?
  5. Realistisk vekt vil vel si det som er maks vekt på en lengre tur. Jeg prøver ulike kombinasjoner av stramme skulderremmer. I en test leste jeg at det var viktig at hoftebeltet griper rundt hoftene i stedet for å "trykke ned" i dem. Og at vinkelen på toppstrammerne kunne ha noe å si?
  6. Når jeg prøver ryggsekker med vekt 60 - 80 L, siger sekken ned bak. Jeg strammer hoftebeltet til det blir vanskelig å puste. Likevel siger sekken ned bak. Skulderremmer sitter som de skal, og hoftebeltet med øvre kant noen cm over hoftekammen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.