Gå til innhold
  • Bli medlem

Mewn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Mewn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. @Oksen Det var faktisk en i størrelse Medium som fulgte med så det tipset skal jeg benytte meg av! Syntes den schnozzel greia var veldig kjekk og lettvint å bruke, fikk oppblåst matten på 4-5 fyllinger. Med litt bedre teknikk blir det nok færre. Ja jeg har endelig landet på at det blir en 900 etter å ha lest litt mer og snakket med de på hektapatur. Vil så gjerne ut i vår og sen høst også, så får det bare bli dyne/kosebamse på sommeren når det er for varmt. Så skal jeg investere i en sommerpose til neste år. Er så mye annet utstyr jeg vil ha 😅
  2. @Blindgjenger Oj de elektriske så utrolig handy ut da, også så små de var!
  3. @Fiskepadde Det så ut som litt mer arbeid ja! Frister veldig å ligge på en flytemadrass i et fjellvann 😅
  4. @Fiskepadde Godt å høre! Gleder meg veldig til å teste ut. Det var ikke mye søvn på meg i fjor, så jeg fant ut at jeg måtte gå for mest mulig bevegelsesrom nå med LW. Tenkte først at jeg skulle ha selvoppblåsbar selv, men etter mye grubling fant jeg ut at det kan heller bare bli litt mer mekk siden jeg falt litt for den Dura matten. Så også på en video om den Schnozzel Pumpbagen deres og det virket veldig greit, også dobbler det som en pakkepose! Så da er det bare igjen å motstå fristelsen til å hoppe og sprette på den nå.
  5. @Megalep Da ble jeg sittende noen timer å sjekke ut forskjellig liggeunderlag. Takk så mye for tipsene! Fikk lært en god del om liggeunderlag nå. Endte opp med en Exped Dura 5R LW som jeg tror det blir bra å prøve seg fram med. Den var på tilbud til 1k så det passet meg veldig bra økonomisk også. Hvil i fred til din Thermarest Prolite, robotene tar over!
  6. @Megalep Det med dun og underlag hadde jeg ikke tenkt på en gang, men det gir veldig mening. Hvilket type underlag er brae kandidater til det? Jeg har ikke satt meg noe særlig inn i liggeunderlag enda, annet enn at jeg vet det finnes sånn selvoppblåsende. Har du noen anbefalinger generelt?
  7. Hei Jeg har i det siste letet mye rundt etter en bra sovepose for tidlig vår, sommer og sen høst, og med tanke på alt jeg har lest og personlige preferanser fant jeg ut at en Warmpeace Viking er mest sannsynelig den jeg kommer til å gå for. Originalt skulle jeg gå for 600 modellen, men jeg begynner å lure på om det kan bli for kaldt. Jeg bor i Nordland og kommer mest til å ferdes i Saltfjellet-Svartisen og rundt Beiarn, men også andre nasjonalparker i Nordland på sikt. Jeg er veldig fersk på friluftslivet, med bare 9 netter ute hvor 8 av de var i fjor sommer. Setter veldig pris på god input fra mer erfarne friluftsfolk. Burde jeg gå for en 900 eller 1200 istedenfor? Jeg har en gammel sovepose som heter Hi Mount Juton som det står -9 comfort på, men jeg hadde en natt i fjor hvor jeg frøys veldig med ullundertøy, joggebukse, genser, jakke og lue på og det var kanskje 5-8 pluss grader. Dog jeg må innrømme at jeg hadde slått opp teltet midt i et vindsug og det var ganske kald vind den natten. I tillegg sover jeg på et skumgummi liggeunderlag.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.