Gå til innhold
  • Bli medlem

Khoihjelle

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Khoihjelle

  1. Takk for mange gode innspill. Var veldig nært å kjøpe Big Agnes Tiger Wall UL3, men fant ut at jeg telter mest på høyfjellet og at jeg derfor ville ha noe som var litt mer robust og kunne settes opp med ytterteltet først. Kom over et ubrukt Hilleberg Rogen på Finn, så da slo jeg til. Satt det opp i stua og det ser bra ut så langt. Litt spent på hvordan liggelengden blir når det er fullt bardunert, da jeg er borti duken med tærne, men ellers ser det veldig lovende ut. Får plass til to Exped underlag også (LW + M). Jeg har nå fått halvert vekten på teltet mitt, men hvis jeg blir mer hekta på å redusere vekt vil jeg absolutt vurdere de virkelig lettvektsteltene Zpacks DuplexL, Durston X-Mid 2P eller noe fra Big Agnes som har blitt nevnt over her. Nå er det bare å komme seg ut på tur!
  2. Takk for gode tips. Flere telt jeg ikke har sett på tidligere som er interessante! Utfordringen (som vanlig) blir å finne balansen mellom kvalitet, pris og vekt. Synes Big Agnes Copper Spur HV UL3 (evt Tiger Wall UL3) ser spennende ut, men litt usikker på holdbarhet og værbestandighet. Kanskje løsningen bare er å kjøpe seg enda et telt?
  3. Hei, Etter å ha innsett at jeg bærer på alt for mye når jeg drar på tur og at det faktisk er mulig å gjøre sekken litt lettere, har jeg begynt å se på alternativer til mitt 4kg tunge Reinsfjell Pro 3 når jeg drar på tur alene med bikkja, eller en intim tur for to. Det er veldig mange her med mye kunnskap, så jeg har allerede lest meg litt opp på ulike telt, men vil gjerne høre om erfaringene deres på noen modeller, evt kan det være andre telt jeg ikke har vurdert som kan være gode alternativer. Krav: - Må være langt nok til en på 1.97m oppå et 7cm tykt liggeunderlag - Ha plass til 2 personer ved behov (min 1.10m bredde) - Veie under 2kg - Må tåle noe vær, brukes hovedsakelig sen vår, sommer og tidlig høst i fjellet - Kan gjerne være noe luftig - Helst ikke over 6000kr Jeg har sett på følgende så langt: - Sea to summit Telos TR2 - MSR Hubba Hubba 2 - Big Agnes Copper Spur UL2 - Big Agnes Tiger Wall 2 - Hilleberg Niak (dyrt) - Hilleberg Rogen (dyrt) - Helsport Reinsfjell SL2 - Helsport Lofoten SL2 Er det noen i samme høyde som har erfaring med noen av disse teltene, evt har andre anbefalinger? Hilsen Kjetil
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.