Jump to content

Fjellgeita 10

Medlem
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Fjellgeita 10

 1. Nordre ende er det lett å finne fine camp plasser, mens søndre ende er det mer berg og lengre mellom gode plasser. Mener å huske at det bare var en kort bæreetape rundt vannet. Ister er fin om man er heldig med været :)

  Jeg hadde aldri tatt med min aktive barn på kanotur så tidlig, men eldste var med på sin første tur da hun var 20 mnd. Det gikk kjempe godt, siden foreldrene var lite ambiøse og hadde nesten for korte dags etaper.. Min sitter fremst med meg  ( mamma) og pappa padler mest. Lag ett tørt reir av underlag og noe til å beskytte mot sol. Men pass på at det ikke setter fast barnet ved kantring ..

 2. Noen som har vært på tur der med små unger ( våre 2 er nesten 3 år og 9 mnd) når vi skal på tur dit i August. Vi tenker å bruke meis til den eldste ( hun går mye selv) og ergobaby bæresele til den yngste. Vi bor i campingvogn på turen. Er det noen som har tips om fine turer i området eller ting vi bør besøke?

 3. Trenger litt tips og råd. Neste år er jente vår nesten 2 år og det er tid for pappapermisjon vi har lyst til å reise på tur sammen. Vi ser for oss fire uker  i nord Norge eller 2 uker på Kreta ( har vært der å gått i fjells tidligere da vi var 2). 

  Skal vi nordover har vi lyst til å gå tur i områdene rundt Bardu, Reisadalen, Sørøya( eventuell Seiland). Vi ser for oss å reise i midten av juni. Vi reiser med campingvogn, telt og ally kano, så det skal være mulighet for forskjellige aktiviteter.  Noen som har noen tips eller erfaring fra turer med barn i områdene ? 

  Turen til Kreta har vi hovedbase i Maleme ( rett utenfor chania) og reiser på dagsturer derfra. programet er helt åpent. Noen som har tips eller råd, vi reiser vel ca 15 juni?

   

 4. I høst ble det ei til i familien og nå har vi vokst fra 3 mannstelte vårt. Telte må ha plass til 2 voksne (den lengste 2 meter), en golden retriever (40 kg) og 2 barn i innertelte. Grei plass til bagasje i fortelte og ikke alt for tungt. Skal være til 3 sesongs bruk. Vi har sett litt på bergans wiglo, noen som har tips/ erfaringer eller forslag til andre telt?

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy