Gå til innhold

Fjellgeita 10

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellgeita 10

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nordre ende er det lett å finne fine camp plasser, mens søndre ende er det mer berg og lengre mellom gode plasser. Mener å huske at det bare var en kort bæreetape rundt vannet. Ister er fin om man er heldig med været Jeg hadde aldri tatt med min aktive barn på kanotur så tidlig, men eldste var med på sin første tur da hun var 20 mnd. Det gikk kjempe godt, siden foreldrene var lite ambiøse og hadde nesten for korte dags etaper.. Min sitter fremst med meg ( mamma) og pappa padler mest. Lag ett tørt reir av underlag og noe til å beskytte mot sol. Men pass på at det ikke setter fast barnet ved kantring ..
 2. Tur til Venabygdsfjellet...

  Heisann! Egentlig er det bare å gå overalt. Venabygdsfjellet er et vennlig fjell. Turen inn til Dørfallet fra Forrestadsetra er fin. Det er også en grei tur til Myfallet for å se på fossen. Litt kronglete å gå ned til fossen, men med ungene i meis/sele går det fint. Dette er turmål som er mye brukt. Vil dere være litt mer i fred, så er Finnsjøfjellet (Enden/Sollia) et fint valg. 15 min kjøring fra Venabu. Pika er et fint lite fjell med stor utsikt, Finnsjøvola er også mulig å nå. Det er best å starte ved Øverdalssetra. Der er det geiter å se på og seterkafé for mor og far. Ellers har Fjellstyret i Ringebu båt på Flaksjøen, dersom en vil fiske litt. God tur!

  1. Fjellgeita 10

   Fjellgeita 10

   Takk for informasjon :). Venabygdsfjell blei valgt, fordi vi tror det er ett " lett" fjell å bevege seg i med små barn. Har sett på kartet og alle turalternativene virker realistiske å få til :). Fisking blir det lite å  for tiden, men kanskje vi skal prøve å ta det opp igjen..

 3. Noen som har vært på tur der med små unger ( våre 2 er nesten 3 år og 9 mnd) når vi skal på tur dit i August. Vi tenker å bruke meis til den eldste ( hun går mye selv) og ergobaby bæresele til den yngste. Vi bor i campingvogn på turen. Er det noen som har tips om fine turer i området eller ting vi bør besøke?
 4. Trenger litt tips og råd. Neste år er jente vår nesten 2 år og det er tid for pappapermisjon vi har lyst til å reise på tur sammen. Vi ser for oss fire uker i nord Norge eller 2 uker på Kreta ( har vært der å gått i fjells tidligere da vi var 2). Skal vi nordover har vi lyst til å gå tur i områdene rundt Bardu, Reisadalen, Sørøya( eventuell Seiland). Vi ser for oss å reise i midten av juni. Vi reiser med campingvogn, telt og ally kano, så det skal være mulighet for forskjellige aktiviteter. Noen som har noen tips eller erfaring fra turer med barn i områdene ? Turen til Kreta har vi hovedbase i Maleme ( rett utenfor chania) og reiser på dagsturer derfra. programet er helt åpent. Noen som har tips eller råd, vi reiser vel ca 15 juni?
 5. I høst ble det ei til i familien og nå har vi vokst fra 3 mannstelte vårt. Telte må ha plass til 2 voksne (den lengste 2 meter), en golden retriever (40 kg) og 2 barn i innertelte. Grei plass til bagasje i fortelte og ikke alt for tungt. Skal være til 3 sesongs bruk. Vi har sett litt på bergans wiglo, noen som har tips/ erfaringer eller forslag til andre telt?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.