Gå til innhold
  • Bli medlem

Vintersola

Passivt medlem
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Nylige profilbesøk

273 profilvisninger
  1. Trodde fibraplex sine var minst like sterke?
  2. Hvilket av disse merkene har høyest slitestyrke? Leter etter noe som varer "evig".
  3. Nøyaktig det jeg går igjennom! Har også hund på 40kg. Skulle ønske soulo hadde plass til hund, men det ser knapt ut.. Heller mot allak, selv om sikkerhetsansvarlig i hjerne min anbefaler staika.. Hva endte du opp med?
  4. Skulle hatt en egen tråd om alt utstyr som er bra òg ikke skadelig for miljøet. Om slikt finnes.. Deprimerende lesing
  5. Ser jo ut som en fin løsning. Har lært bikkja å riste seg på kommando, han slipper ikke inn før han har gjort det. Inne i teltet ligger han på en fjellduk (jerven Hunter). Problemet er om han har gått bananas I en hjortekulp før vi skal slå leir. Da pleier jeg å enten få ham til å bade eller tørke litt først. Tørker han detter all dritten rett av, ganske fantastisk pels. Er også en utfordring å ikke få ham til å bruke telt veggen som pute..
  6. Hva, PU? Er ikke dette den berømte gummien som går i oppløsning over tid og lar deg miste sålene på støvler selv om de knapt er brukt? Om dette brukes i telt skal jeg ligge langt unna om det finnes alternativer..
  7. Hadde det bare vært til meg så hadde jeg gått for Soulo Bl, men er ofte så pill råttent vær at det må være plass til bikkja. Han er en hvit gjeterhund på 40kg, så trenger noe litt større. Tja om det er snakk om å bytte stenger så nærmer vi oss kanskje sakte staikavekt uansett..
  8. Ja i kraftig vind kan vel allak få seg en heisatur når man åpner døra om vinden peker rett fra fotenden.. Blir sprø. Men heller mot staika. Skal man først drasse slik vekt..
  9. Er det ikke bare 700g forskjell i vekt. Driver å tenker på de to samme. Vil ha en bunker når jeg er over tregrensa. Noen sier staika er vesentlig støere I vind, andre sier det er en gammel design og at allak er bedre.. Bærer heller litt mer og føler meg litt tryggere når det blåser på..
  10. Drar opp igjen denne da jeg er i samme båt, og flere av disse merkene er borte.. Noen som vet om gode lærstøvler uten goretex? Vurderer Lundhags skallstøvler, men lukter ille gnagsår av slike støvler uten noe innvendig..
  11. Samme her. Bor på Vestlandet og vil ja noe å som er såpass robust at jeg føler meg trygg over tregrensa. Blir enten staika eller allak. Om man først går for allak så tenker jeg man gjerne kan kline til med staika? Velta er ikke såååå mye mer...
  12. Jeg tar hvertfall ikke med meg elixir over tregrensa langs kysten igjen.. Føltes direkte utrygt i vind..
  13. Tar denne opp igjen da jeg vurderer jakka selv. Liker godt keb buksa til sommerbruk, men størrelsene fjellreven opererer med kan kunne ha blitt godkjent av en full klovn. Er 180 og 80-85 kg. Hva går jeg for i størrelse? Om den virkelig er god hele året vil jeg gjerne ha en god genser under
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.