Gå til innhold
  • Bli medlem

Svendzen

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Svendzen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg tror det kunne vært et marked for det, der det kunne vært lettere å velge ut fra hva man ønsker fra en tur. Samtidig kommer dette som du sier ofte frem i friteksten, og det er kanskje litt marginalt… hadde vært interessant i alle fall!
  2. Er i hovedsak enig i det du sier. Uten tvil en risiko forbundet med det og jo oftere man utsetter seg for det jo større blir jo sjansen for at ting går galt. Jeg synes selv det er spennende og ofte høydepunktet med turen (bortsett fra det bokstavelige høydepunktet:))
  3. Har nylig lest om fenomenet «scrambling». Det innebærer slik jeg forstår det en mellomting mellom lett klatring og gange, der man bevist oppsøker ruter i fjellet der man i varierende grad må bruke hendene for å komme seg opp. Samtidig at det ikke er nødvendig med tau, og selvfølgelig ikke er like teknisk som ordentlig klatring. Er dette noe som bedrives i Norge? Flere toppturer vil innebære litt klyving, men jeg tenker på spesifikt oppsøke denne typen ruter heller enn å velge enkleste rute til toppen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.