Gå til innhold
  • Bli medlem

Gravosaur

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gravosaur

  1. 1. Hilleberg Nallo 4 GT. For gåturer med familien. 2. Hilleberg Soulo. Favoritten. Dessverre vurderes den solgt da kona har lyst å dra mer på tur uten å ha like stort footprint som vi får med Nallo, samt at hun foretrekker frittstående. Kan hende det da blir Alkak 2, men ser for meg at det blir litt mye å bære alene på tur, så da mangler jeg solo-telt. (Men da kan jeg i såfall gå til anskaffelse av enda et til telt...) 🤔
  2. Bruker selv Jetboil Summit Skillet og er veldig fornøyd. Relativt tykk bunn, så synes selv at den sprer varmen godt. Den eier dog en del, 300g ish.
  3. Det var nylig salg hos en viss butikk, så endte opp med å kjøpe et Reinsfjell Superlight 3 for turer med familien. Skal testes for første gang denne uken. Er veldig spent på holdbarhet på blant bunnduk ift mitt Hilleberg Soulo.
  4. Veldig fin video. Synes selv det er merkelig, da den som du sier skal passe mange forskjellige fasonger. Har prøvd å justere rygglengden på alle hakk, men enten kom hoftebeltet for høyt, eller så gnagde ryggstøtten seg inn i skulderbladene. Kjipt siden sekken er så grei utover det, men jaja, slik er livet iblant. God helg til alle!
  5. Har prøvd alle innstillingsmulighetene, men får den rett og slett ikke til å sitte. Litt synd da jeg liker sekken godt ellers. Edit: Er kun 177cm ish, så ville tro at den skulle passe, men jaja
  6. Kjøpte en Bergans Helium v5 55 denne uken, men dessverre klarer jeg ikke å få den til å være behagelig med vekt (kun 10kg). Føler jeg har justert og prøvd alle innstillinger, men uten hell. Er det noen som har noen tips? Hovedproblemet er at jeg ikke får vekten over på på hoftene, så støtten i ryggen gnager seg inn i skulderbladene. Ikke hatt samme problem på Osprey Exos + eldre Haglöfs sekk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.