Gå til innhold
  • Bli medlem

Ivers_

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Ivers_

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! ja! Utrolig bra tur. Det er veldig mange stryk ifra fossbua ned til fossen. Tok sirka 7 timer til vi slo leir i nedre dividalen ikke langt ifra brua. Anbefaler at man har litt padleerfaring ned den delen" øvre divielva", men ikke et krav. Jeg og min venn padlet der og han hadde svært lite padle erfaring, men det var mye puls Det var mer fart i elva en forventet. vi hadde 5kmt uten problem og lå i 13kmt i mange stryk, og det var MANGE stryk. Vi gikk ifra fossen og ned til brua før vi sjøsatte igjen da det ikke så veldig gunstig ut å gå ned før. Fra nedre dividalen og til Holt var det mye mer begynner vennlig og vi brukte sirka 3 timer med noen pauser. Anbefaler turen, skal opp igjen til helga og ta samme tur
  2. Fra Joatka over Iesjavri ned til Suossjavri tok 3 dager, sirka 10km første dagen da vi gikk innom kvislevann for og fiske, så 32km andre dagen, og 34 kilometer siste dagen "9-10 timers padling sirka". Det ble en hastetur da kompis måtte på jobb så ble ekstremt lite fisketid. Suossjavri til Karasjok 3 dager og Karasjok til Tana estimerer jeg da 7 dager basert på avstandene vi klare å dekke per dag ved rolig vann/elv til mer fart til tider. Dette ble en strekning vi valgte å ikke gjennomføre basert på lengden og størrelsen på elven. Anbefaler turen ellers
  3. Tusen takk, det var utrolig bra informasjon! Jeg hadde sett litt på kartet at det var mange høydekurver etter fossen, og nå bekreftet du en mistanke jeg hadde! Var faktisk nå i helgen vi tenkte og padle, skal ikke se bort ifra at vi går helt ned til brua. Vi skal svinge langt vekk fra fiskerne! God kveld!
  4. Skal padle ned Dividalen ifra Fossbua til Holst. Vet at det er Divifossen som vi må passere til fots, men har noen andre her noe erfaringer når det gjelder elva og stryk som er farlig?
  5. Hvor lang estimert tid Iešjávri til Tana med packraft? Noen som kan begrunne sin estimerte tid? også hvilken steder vil ta lengst tid?
  6. Noen som har erfaring rundt dette? Hvis mulig, hvor lang tid? hinder på veien? ting å være obs på?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.