Gå til innhold

cathrine

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. cathrine

  skumme fløten av jotunheimen og rondane

  Takk Morten for enda flere fine tips! -dere sitter jo inne med et lass av gode ideer! Litt stolt over at jeg kom på å sjekke med dere fjellfolk! Blir nesten bare trist av å sitte her i byen, å drømme seg vekk til fjellet Tom: vet du ikke er særlig farlig, men tror jeg vil henge etter...igjen... Moren din er jo bare best! Dere driver vel ikke med sjekking her inne vel...................?
 2. cathrine

  skumme fløten av jotunheimen og rondane

  Tusen takk for tipsene, Torgeir! Kyrkja har vært fristene, gikk forbi den når jeg var på vei til Skardalstinden i fjor sommer. Har gått litt toppturer og litt vandring, liker egentlig begge deler godt! Jeg har rett og slett falt fullstendig for fjellheimen! Men takket være deg (!) vet jeg hvor jeg skal starte. Takk!
 3. Hei fjell folk! Som rimelig fersk fjelljente, lurer jeg på om noen kan gi meg en hjelpende hånd...? Ønsker å utforske jotunheimen og rondane mer, og ønsker konkrete tur forslag....ikke for eplekjekke turer med det første Gjerne turer som jeg kan gå på egenhånd. Hadde blitt kjempe glad om dere som har sekken full av erfaring kan komme med noen anbefalinger!
 4. cathrine

  Olabukse på tur (utskilt)

  Det er vel ingen som gjør narr av olabukser!!!! Det er lite som slår å ha på seg en velbrukt "nudi jeans" på fjellet For min del: ALLTID OLABUKSE på fjelltur! ....man må jo ikke miste helt kontakten med det urbane der oppe....
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.