Gå til innhold

Remi Syversen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Remi Syversen

 • Bursdag 10. juli 1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Lillehammer
 1. Hei dere. Kan dere gi noen tilbakemeldinger på hengekøyer dere har kjøpt? Er på tur til å kjøpe meg en selv nå i disse dager og er litt usikker på hvilken. Skal ha så lett som mulig uten at det går utover komforten.
 2. Når varmen brer seg i teltet så er det ikke noe problem å fyre med gass på vinteren. Du bruker jo selvsagt mer gass en du vanligvis gjør under mildere tempraturer. Det er ikke noe problem å få 15- 17 grader i teltet når primusen går fullt. Da orker ikke jeg å ligge i posen som tåler 30 kalde
 3. Teltet mener jeg er det viktigeste under turer på vinteren. Jeg sverger til Gore-Tex telt. Bruker nå et gtx-telt på alle mine vinterturer. For det første så er kondensproblemet ekstremt minimalt i forhold til alle andre telt jeg har brukt. Jeg får ikke et rimlag som detter ned og gjør alt vått når jeg fyrer med primusen. Samtidig er det tettere slik at det oppleves lunere i vind og kulde. Dette gjør samtidig at jeg kun bruker gass på vinteren. På tur gjennom Rondane i februar opplevde jeg tempraturer ned mot -30grader men lå inne i teltet i bare trusa oppå soveposen og leste en bok. På morgenen så fyrer jeg primusen kun i kort tid for å tørke teltet for den lille kondensen som finnes i teltduken, varmen presser fuktigheten ut av teltet noe du ikke klarer på vanlig telt. Emiraten
 4. Er det ingen som har noe tips å komme med?????
 5. Jeg har ett stort problem. Piggene på mine komperdell carbon freeride er ødelagte. Har snakket med importøren og de har ikke piggene til mine staver på lager i norge. Er det noen som har eller som vet om noen som har pigger til disse stavene? Diameteren i piggen det staven skal inn er på 11 mm. Swix lager ikke større enn 10 mm så der er utelukket. Setter pris på all hjelp jeg kan få. Emiraten(trinseløs)
 6. Fischer 109 er etter min erfaring de beste.
 7. Ved re-impregnering så er det en fordel at tøyet varmebehandles før impregneringen tørker. Best resultat har jeg fått ved at tøyet ligger en stund i en balje med impregneringen for så å ta den i tørketrommel til det er tørt.
 8. Er det noen som har "oppskriften" på å lage lang-liner til et nasa skiseil ? Dette lå tidligere på skiseil sine hjemmesider , men nå har de begynt å selge liner selv og dermed tatt bort denne informasjonen. Kan noen hjelpe meg her ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.