Gå til innhold
  • Bli medlem

Annekristinknut

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

1 følger

Om Annekristinknut

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for svar alle sammen! Vi har et barn fra før av så det er ikke helt uprøvd dette 😄, selv om det kan virke vilt for noen. Også er alle barn ulike, og min første elsket bæreselen/sjalet som vi brukte veldig lenge. Men han her liker å sitte i meisen! Det blir korte etapper, masse leke og kosetid og pause. Så det skal nok gå fint! Det blir bæremeis og jeg har ikke mulighet til å ha med noen nei. Så må nok prøve å få plass selv! Skal nok klare det med litt kreativitet! Jeg trenger fortsatt tips om noen har gjort noe lignende med pakkinga 😄. Så diskusjon og tips tas imot med stort takk!
  2. Takk for svar. Jeg må vurdere dette. Jeg er ganske liten(160 cm) og har en liten kar( eller ikke superliten heller lengre, 9 kg) som aldri har vært superfan av sjal eller ergobabyen vår. Siden jeg er lav opplever jeg at balanse samt det å se hvor jeg setter føttene blir litt utfordrende i kupert terreng ved å bære på magen. Men ser absolutt at dette kan være en fordel for noen. Bølla er også mer fan av å sitte i meisen.
  3. Hei gramjegere!! Jeg tenger hjelp! Jeg tenker å reise aleine på tur(10 dager) med min 10.mnd baby i slutten av juni igjennom junkerdalen. En liten Etappe av Norge på langs som selvsagt kan avbrytes flere steder. Vi tenker å være borte ca. 10 dager med ihvertfall et bleie/mat/gass depot. Vi sover kombinert på hytte og telt. Mest hytter. Jeg trenger tips til å få ned vekten og pakkvolum da alt skal pakkes i en bæremeis(osprey poco premium). Jeg har telt og sove system fra zpacks og thermarest neo xlite til meg. Vurdere nå om jeg skal sy en pose til småen som kan brukes som kombinert dunpose over bæremeis og i teltet. Noen andre bra løsninger?. Noen tips til lette, smarte plagg?. Synes ofte klær til barn er tungt (og slitesterkt) . Skulle også gjerne ha hatt tips til en lett multidress! Ellers alle andre tips til drømmelett bæremeis tas imot med et hurra!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.