Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellfjeld

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om fjellfjeld

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for alle svar. Jeg ser på de ulike teltene som er foreslått.
  2. Er det stor forskjell mellom disse teltene annet enn vekten? Får søke opp litt.
  3. Det ser fint ut, det også, men er litt dyrt ja. Glad for hver tusenlapp jeg sparer. Når det gjelder bruken, er det vanskelig å si nå, kan jo endre seg. Sykkeltur er ikke umulig i fremtiden, så vekt har også en del å si.
  4. Det er først og fremst ment for bare meg, tror topersonstelt holder for nå i hvert fall. MSR Elixir virker ikke så dumt. Jeg har dette fra før: https://www.intersport.no/mckinley-vega-20.2-sw-telt-2-personer-turutstyr-bla/iic.mckinley.289472.900.html?fbclid=IwAR0IXxOzXYtr_q3U8REmpq74WLbCiMQmBvZkSajliz3Y0UV6GabgPYDm_is Det er ikke spesielt bra, ga dårlig ly og vanskelig å sette opp. Prisen er også veldig lav, så kan ikke forvente så mye kanskje. Har lyst til å oppgradere litt.
  5. Takk for svaret! Jeg ser Fjällräven-teltet du nevnte er ganske dyrt. Hadde håpet å holde meg et sted mellom 3-4000, kanskje 5000 til nød. Teltet skal brukes i sommerhalvåret, ja. Jeg vil si primært skogsterreng, men utelukker ikke en fjelltur også. Hva med f.eks. dette? https://www.skittfiske.no/msr/212021/msr-elixir-v2-2018-telt-3-sesongs-green Det ser ok ut prismessig også.
  6. Kan noen anbefale meg et turtelt for to personer som passer for en som er upraktisk og vil ha det enklest mulig? Teltet må samtidig være greit å transportere, ikke for tungt, i skog og fjell. Det kan godt være frittstående. Jeg vet MSR skal lage gode telt, men de er muligens litt for dyre.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.