Gå til innhold

pacuare

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. pacuare

  Klær til vinterpadling

  Har hatt en tørrtopp med neoprenlukking, og den fungerte veldig bra. Var impulskjøp, for å få padlet en helg måtte jeg kjøpe et sett padleklær. Var skeptisk til neopren i halsen, men det var sjelden det kom vann inn. Den jeg har nå er latex, største forskjellen er at den er mer ubehagelig. Har ligget en del opp ned i elv, hvis det er nesten tørt der, er det helt tørt på havpadling. Er så heldig at jeg ikke fryser på hendene, padler aldri med hansker. Men så fryser elvene når det blir seriøst kald, tror ikke jeg har padlet i kaldere enn -8 grader, slush i vannet. Vet godt hvordan det er å svømme i vann som holder 0 grader, med riktige klær er det helt greit. Tar en del forholdsregler når det er kaldt.
 2. Vurderer Katana selv, kjenner en del med den, og alle er fornøyd. Planen min var Duke, men har slått det fra meg. Det er en freeride binding, det er mulig å gå litt med den, men ikke lange turer. Kjenner noen som har brukt den og byttet tilbake til Fritshi. Ikke gøy å stå midt i en travers, med knekt binding. Støvlene må av når en skal fra gå til kjøre modus. Ett annet problem er at utslaget ikke er stort nok, så det går ikke å gå bratt med de. Som freeridebinding er det førstevalg, men nødløsning til topptur. Men hvor mye veier du, og hvor hardt kjører du? Veier du over 100 kg, og tar mange høye dropp vet jeg ikke om du har noen alternativ. Til pudderpumping ville jeg gått for dynafit, selv om det ser litt rart ut på Katana. Har selv Fritshi, og veier 95 kg. Ikke noe problem, men jeg dropper sjelden høye klipper.
 3. Bruker samme DIN instilling som på alpinski. En enkel tommelfingerregel er vekt ganger 10. Jeg har kjørt med mer, men det har medført skader, har også kamerater som har skadet seg med for hard din instilling. Det er bedre at bindingene løser ut enn at sener ryker... Nå løser bindingene ut av og til uten fall, (din 10, vekt 95 kg). Varierer noe avhengig av hvor jeg kjører. Skrur opp litt når jeg kjører steder man ikke kan falle (heldigvis sjelden jeg er på slike steder). Som randoski har jeg Voile Carbon Surf, 120-89-114, vil ha tyngre og breiere ski neste gang. Har Scarpa Denali TT og Fritchi Freeride, vil gå for Dynafit neste gang.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.