Gå til innhold
  • Bli medlem

Myllarguten

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Myllarguten

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har nå kjøpt meg sekk bergans trollhetta 95 l spine 2. Den var stor nok til mitt behov fikk teltet Barent 3 manns med stenger på tvers nederst i sekken. Som en opplysning sammenlignet jeg sekken med konas Bergans Trollhetta 75 for damer så er 95 og 75 ca like høye, 95 har bredere hovedrom og lengre trekk over hovedrommet som gjør at du kan pakke høyere.
  2. Har i dag en gammel sekk ukjent merke tenker det blir 95 sekk
  3. Takk for svar. Tanken var å få telt inn i sekk og at jeg må ta vekt for min kone. Ligger på maks 25 kilo. Hvis det bare var meg alene hadde det vært enkelt og lett å pakke.
  4. Ser etter ryggsekk, men lurer på om antall liter på sekk er regnet med eller uten sidelommer. Ser på bergans alpinist 110 liter og Trollhetta 95. Alpinist har ferdige sidelommer men trollhetta har det som ekstra utstyr ca 12 liter. Hvis lommene regnes med blir alpinist 110 liter og trollhetta på 107 liter. Stemmer dette
  5. Har en eldre tursekk noen som hvet hvilket merke dette er
  6. Pakket ut teltet og satte det opp i stuen i går angrer fortsatt ikke, lett å sette opp og mange gode løsninger. Har ikke telterfaring siden dette er mitt første telt, min erfaring er fra barndommen i hagen og knappetelt i forsvaret. Valget mitt av telt tok jeg pga typen telt tunell god plass, lett å sette opp, skal tåle fjelltur, lett tilgjengelig og god service, vannsøyle. barents tenker på miljø merkelappen som satt på pakkposen var laget med frø inni så den kan plantes Barents har mange brukte telt på nettsiden sin også.
  7. Hei alle sammen, dette er mitt første innlegg på forumet. Kjøpte mitt første telt barents trollheimen til 7300kr synes det var en god pris. Lite info på forumet om teltet. Så lenge på helsport fjellheimen med god plass innvendig, kona syntes lofoten hadde fin inngang med ekstra åpning i front. plutselig dukket barents trollheimen opp som er en modell som har begge løsningene, tror jeg blir fornøyd.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.