Gå til innhold

larsik9z

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei, er det noen her inne som har prøvd seg på denne ruta vinters tid? Vært fint å høre noen erfaringer fra den, utfordringer mm. Vil det være mulig å gå denne på 4 dager om man starter like ved Kvitfjellhytta?
 2. larsik9z

  Skitur over nyttår

  Takk for svar. Fulgte du vinterløypa til dnt ned til hornsjø for å deretter ta ned mot Halgutsveen? Husker du om starten av ruta er utsattt for skred? Ser på noen av etappebeskrivelsene at rutene er endret pga snøskredfare og at enkelte endringer ikke er tegnet inn i kart osv. Er det noen av etappene i starten som jeg speilet som kan tas i et jafs, f.eks Grimsdalshytta - Haverdalsæter - Dørålsæter (i ett)?
 3. larsik9z

  Skitur over nyttår

  Har medregnet 7 timer dagslys per dag, dette er medregnet "skumring".
 4. Jeg har tenkt å ta en skitur med pulk fra Hjerkinn - Sjusjøen over nyttår. Ruta går fra Hjerkinn - Grimsdalshytta - Dørålseter - Rondvassbu - Eldåbu - Gråhøgdbu - Jammerdalsbu - Vetåbua - Djupslia - Hornsjø - Sjusjøen. Da jeg ikke har vært i dette området på vinterstid lurte jeg på om noen har tatt denne ruta før, eller deler av den? Hvordan er terrenget? Jeg har ikke kjempelang tid til rådighet med tanke på studier men jeg så for meg mellom 5-7dager. Er veldig godt vant på ski etter en 15års langrennskarriere slik at det skal være mulig å ha dagsetapper på ca 3mil om vær og føre tillater det. Kommer til å ta utgangspunkt i DNTs selvbetjenthytter.
 5. Vi er 5 godt trente gutter som tenker oss på en 3 dagers skitur fra Bjorliområdet og mot Pyttbua, Veltdalshytta, Torsbu, Danskehytta og Reindalsseter. Vi har ikke noe spesiell kjentskap til området, og lurte derfor på hvordan terrenget er, stabilt/ikke stabilt vær, ellers kjekke ting å vite om området så vi vet hva vi går til og hvordan vi skal legge opp turen. Setter stor pris på svar.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.