Gå til innhold

kjrunj

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. kjrunj

  Familie tur i Femundsmarka.

  Hei Knutis. det du skriver høres virkelig innteresangt ut. Har bestilt kart og sånn over nevnte område. Skal sjekke dette ut jeg. For det er en drøm for oss alle denne turen. Så jeg vil takke deg gjertelig for hjelpa og informasjonen du har gitt oss. Gjelder å planlegge i god tid da. Vi og barna er vant med forskjellige værtyper. Og minstejenta er rimelig utholden av seg og kan gå mye i skogen før hun blir sliten. Så jeg tror det skal gå veldig greit. Vi får ta det som det kommer og ikke stresse,vi gjør det for barna sin skyld,fordi dette er demmes drøm og våres. Mvh. kjrunj.
 2. kjrunj

  Familie tur i Femundsmarka.

  Hei.Hadde tenkt oss telting på turen.Da er det lettere og ta stans underveis hvis det blir sånn. Skal ikke bli en stress tur.Får å ha sagt det er vi medlemmer av DNT.Så det kan jo også bli aktuelt med en overnatting på hytte.
 3. kjrunj

  Familie tur i Femundsmarka.

  Vi er en familie på 5 som planlegger en ca 8 dagers tur i Femundsmarka.Barna er fra 4 til 11 år. Trenger noen innspill og forslag til tur ruter fra noen som har vært der med barn selv. Ikke vært i Femundsmarka før. Håper på svar fra noen som kan hjelpe.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.