Gå til innhold
  • Bli medlem

S.E

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om S.E

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. S.E

    Lengde Fjellski

    Takk for svar!
  2. S.E

    Lengde Fjellski

    Det har jeg sett, men ifølge den er jeg både innenfor målene for både 175 og 180 så synes det er vanskelig å vite hvilke som er best for meg.
  3. S.E

    Lengde Fjellski

    Takk for svar. Jeg har ok erfaring med skigåing, men har aldri hatt fjellski før. Har brukt langrennski i løype og også på små turer oppi skogen bak hytten. Hadde vært gøyere å ha en fjellski til dette bruket, da det ikke er like gøy å bruke de tynne langrennskiene her i terrenget. Bruker aldri tung sekk, og går som oftest et stykke oppover i dalen for å renne ned igjen til hytten. Vil også legge til at det også er preparerte løyper i området og ønsker å ha kun ett par ski som kan benyttes til begge formål. Derfor er det modellen Liv jeg har vurdert. Er 175 å anbefale da eller?
  4. S.E

    Lengde Fjellski

    Hei! Jeg har fått anbefalt Åsnes Liv Arnesen fjellski på sportsbutikken da jeg går mest i spor eller lette/korte toppturer i ulent terreng uten særlig tung sekk. Jeg er ca. 163 cm høy og veier i underkant av 65 kg. Står på ski kun et par-tre ganger i året, og har skiferdigheter lik en gjennomsnittlig nordmann. Jeg er derfor usikker på om jeg burde gå for lengden 175 cm eller 180 cm på skiene. Noen som har noen tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.