Gå til innhold

stenrules

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Du bør lese disse reisebrevene..Link til del 1: http://www.numedal.net/default.aspx?ArticleID=62318&MenuID=5803
 2. stenrules

  Isfiske på Lufsjå

  Hei Hvordan gikk turen? Hva med fiskekort?
 3. stenrules

  Barnesovepose

  Når vi fikk førstemann gikk vi til innkjøp av en Helsport pose, den har vært knall bra! Mener den het Bardu Mini. Denne har holdt ungene varme i pulken/ vogna og på teltturer problemet er bare at den varer opp til 100 cm. Vi kjøpte ny sovepose når vi fikk nr 2, problemet er bare at neste pose på skalan er 150cm noe som er alt for stort til en 3 åring.. Vi bruker å brette inn bunn på posen, noen ganger har jeg brukt en reim så guttungen ikke forsvinner i posen på natta Vi kjøpte forøvrig en dårlig Ajungilak pose.. Vi trenger en ny sovepose nå til nr2 og da tror jeg at vi enten kjøper Alta jr fra Helsport eller så ser jeg at Ajungilak har kommet med en ny jr pose: http://www.mammut.ch/mammut/katalog.asp?view=detail&did=36&dart=3&tid=52765&sid=2
 4. stenrules

  Rossignol BCX7

  Jeg er ikke helt enig når det gjelder Crispi skoa. Jeg har egentlig ganske brei fot- type norsk Foten min passer alfa jaktstøvler, men Crispi sine ski sko passer altså meg utmerket. Alfa og Crispi bruker de samme sålene på skiskoa, men crispi støvlene er høyere og gir bedre støtte i nedoverbakkene enn Alfa og de bruker GoreTex ultimate fór (samme som bl.a brukes i Alfa Hjerkin)..
 5. stenrules

  Rossignol BCX7

  Hei Jeg hadde to par med Rossignol BCX7, på begge røyk glidlåsen i overtrekket så jeg ente opp med Crispi Stetind! Legg på de få ekstra hundrelappene og kjøp deg ordntlige sko som duger- det er mitt råd.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.