Gå til innhold
  • Bli medlem

Kveldulv

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kveldulv

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for svar👍. Ser helt klart poenget i det du skriver. Ikke være knipen på størrelsen på pakkposen, men heller lage eget system med mindre poser som igjen du putter ned i den store. En større pose er lettere å stroppe fast, holder seg mer stabil og lettere å laste oppå.
  2. Takk for svar👍Det var greit å få avklart.
  3. Hei og takk for svar. Ser helt klar poenget med å ha mindre kolli i en større pakkpose. Når det gjelder pulk i fortelt så var jeg litt unøyaktig i spørsmålet, for jeg lurte egentlig på om åpningen var stor nok, og det ser jeg at har blitt besvart 😊
  4. Hei Jeg er i ferd med å gå til anskaffelse av en plast transportpulk. I den forbindelse er jeg litt usikker på om jeg skal gå til anskaffelse av en større pulkbag (150 - 200 liter), eller om det er lurt å dele utstyret opp i to/tre mindre kolli? Har registrert at noen mener det er upraktisk med en laaang pakk-pølse når den skal inn/ut av teltet. Jeg tenker kanskje at det er fordeler/ulemper med begge løsningene? Er det noen av dere som vet om man får inn Fjellpulken transporter 155 inn i forteltet til Helsport Fjellheimen x-trem 3 camp? Svar/synspunkter tas i mot med takk :- )
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.