Gå til innhold
  • Bli medlem

Fbauge69

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fbauge69

  1. Takk for svar. jeg prøver meg på å montere pipegjennomføring i metall ala det venor bruker på sine lavvoer. https://www.midttroms.com/products/pipegjennomforing-telt2 hvor kjøpte du de du bruker?
  2. Det har jeg ikke hørt om tidligere? Noen som har informasjon om hvem som syr inn pipegjennomføring i telt? Stove Jack på engelsk!
  3. Hei. Hva er erfaringen og anbefaling? Hvilke produkter har du? Mvh Frode
  4. Jeg tviler vel på at branntepper og sveiseduker har stor isolerende effekt. Det er vel mer snakk om at de tåler høye temperaturer. De brennes ikke opp. Derav har de beskyttelse mot flamer og glør (høye temperaturer). Uansett så har tykkelse på materialet mye å si for varmeoverføring. Tykkelsen på en pipegjennomføring i et telt er veldig liten i forhold til bredde/lengde.
  5. Hei. Jeg har noen gamle telt, som jeg vil lage røykgjennomføring i for å kunne bruke Winnewell titan vedovn i dem. Jeg har sjekket litt rundt og finner en del røykgjennomføringer laget av sveiseduk og borrelås: Denne løsning krever sying og er nok litt tung. Jeg kom imidlertid over denne en video fra en som bruker Grillmatte som røykgjennomføring. Han tenker å tape den til teltet: Eksempel på grillmatte for grilling av mat: https://www.obsbygg.no/hage-og-utemiljo/griller/grilltilbehor/2160241 Her er en som kompliserer installasjon ved å benytte borrelåser som sys til teltet. Det bør være unødvendig: Hvorfor ikke benytte borrelås som tapes til teltduk og grillmatte. Personlig ville jeg hatt grillmatten tapet fast til teltet. Borrelås kunne jeg brukt på stykket, som klippes ut i telt, der hvor pipegjennomføring monteres. Er det noen der ute, som har prøvd seg på å lage pipegjennomføring av grillmatte? Har dere i så fall erfaringer/anbefalinger å komme med. Mvh Frode
  6. Hei. Jeg har samme telt. Har fyrt myr med parafinbrenner i det. Rundfyrer selvfølgelig ikke. Har nå fått tak i en biolite kvist/pellets brenner. Kunne tenke meg å bruke denne kombinasjon på kano turer. Hva er din erfaring med teltet og biolite? Mvh Frode
  7. Hei. Hvor lang tid brukte du inn til lakadalen? Mvh Frode
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.