Gå til innhold
  • Bli medlem

Tusv01

Aktiv medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Tusv01

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for bra svar! Dette skal vurderes
  2. Det kan jo absolutt være en god idé egentlig! Har lissom tenkt litt på det at jeg må drasse de med meg hele turen, men det er er jo ikke sikkert det er nødvendig nei. Kom du deg igjennom turen uten truger eller brukte du det for å komme deg over snøpartiene?
  3. Spennende! Det er absolutt interessant. Tusen takk Kan vel være en idé å følge med på hvordan temperaturene utvikler seg i år da, før jeg bestemmer meg ordentlig for hvilket utstyr som er lurest å ha med, med tanke på ski, brodder, truger og staver. Og har nok muligheten til å få noen til å hente det jeg eventuelt ikke trenger allikevel om det skulle være noe, så det hjelper jo litt.
  4. Tusen takk for det! Da skal jeg sjekke ut DNT når det begynner å nærmer seg. Gamasjer, brodder og gåstaver skal noteres på den foreløpige utstyrslista. Lurt!
  5. Åå veldig smart! Det har jeg god bruk for. Takk😊
  6. Oi akkurat et slikt kart jeg har sett etter det. Det hjelper, tusen takk😊 Og ser jo at dere alle sammen har rett i det at det kan være lurt å flytte littegrann på turen, så begynner å lure litt på om jeg skal det ja hehe.
  7. Tusen takk for gode tips! Snøsmelting og vassdrag har jeg heller ikke tenkt noe særlig på før nå, men det er jo også en god grunn til å starte litt senere selvfølgelig. God plan for utforming av ruta du hadde også, takk😊 Nå satte du meg på litt nye idéer her!
  8. Tusen takk! Veldig hyggelig med sånne meldinger å🥰
  9. Hmm ja det var det jeg frykta ja. Kan hende jeg rett og slett må begynne litt senere da, eller få hjelp som kan hente truger eller ski. Skal ikke være lett😆
  10. Takk skal du ha! Oi haha det var ikke lange turen på tvers av Norge nei. Men så jo ut som en super tur da. Og man kan jo skryte av akkurat det samme hehe Den skal jeg absolutt huske på.
  11. Hei, jeg er en jente på 20 år som planlegger å gå Norge på tvers nå i begynnelsen av mai. Planen foreløpig er å starte ved svenskegrensa i Trysil kommune og ende opp på Vestkapp i Stad kommune. Driver og planlegger rute, men sliter litt med å finne ut hvor jeg skal gå når jeg begynner å komme innover i landet mot fjellene. Gikk plutselig opp for meg at det sikkert er snø i store deler av Norge i slutten av mai, spesielt på fjellene. Jeg så lissom for meg å gå igjennom Rondane og Jotunheimen, men innser jo at det kanskje ikke blir så lett, selvom planen var å følge noen av DNT-rutene og ikke gå de aller høyeste fjelltoppene. Så spørsmålene mine er egentlig hva dere tenker om snømengder i slutten av mai, starten av juni? Og om noen eventuelt har noen alternative ruter som er fine å gå der det kanskje ikke er like mye snø? Vurderer også om jeg burde satse på truger for å ikke gå glipp av fine naturopplevelser. Synes bare det er litt kjipt å måtte bære på, men kan jo hende det er verdt det? Har noen noen tanker om noe av dette mottas det med glede
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.