Gå til innhold

cathr

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. cathr

  Tips til kjøp av damesekk?

  Takk for mange gode tips! Ser jeg har en jobb å gjøre med å teste sekker i butikker for å finne en som passer meg... Veldig enig i at et godt hoftebelte som er lett å stramme er viktig. I dag har jeg en Arcteryx Bora, og det skal mye krefter til for å stramme det skikkelig. Er det noen som har erfaringer med Gregory? Hører mye bra om dem, men de har ikke blitt nevnt i denne tråden...
 2. cathr

  Tips til kjøp av damesekk?

  Takk for tips! Forøvrig er jeg 1.83 høy og smal. Jeg gikk fra hytte-til-hytte i påsken, og hadde da en sekk som rommer 62 liter, og den var helg full (hadde da stor dunpose i bunn som tok mye plass), så jeg ser vel for meg at jeg i hvertfall må ha en 60l sekk.
 3. Hei. Jeg skal kjøpe meg ny fjellsekk, men er litt i villrede i forhold til hva jeg skal se etter, hvor stor sekk jeg bør ha, hvilke sekker som har best bæresystem osv. Går vel mest hytte-til-hytte-turer over noen dager, sommer og vinter. Noen som har noen tips? På forhånd, tusen takk for hjelpen!
 4. Hei. Vi planlegger en tur fra hytte til hytte på Hardangervidda i påsken, og ønsker noen tips til en fin tur. Ser for oss å gå i 5-6 dager, og muligens med Finse som utgangspunkt. Har ikke gått fra hytte til hytte på noen år, så er ikke veldig øvet på å gå langt, men er ellers godt trent, så tåler nok noen timer på skiene om dagen... Er det noen som har noen tips til en fin rute?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.