Gå til innhold
  • Bli medlem

Mariushb

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Mariushb

  1. Oj! Tusen hjertelig takk! Dette kartet skal virkelig studeres! Veldig flott at man kan få fyldige svar fra kjentfolk på så kort varsel!
  2. Tusen takk for hurtig svar! Vi har planer om å starte og avslutte turen vår i Sogndal. Brevandring hadde sikkert vært kjempe spennende, men bør man ikke ta en del forhåndsregler før man begir seg ut på en slik ferd? Og hvordan er tilgangen på turisthytter for natten i disse områdene?
  3. Hei Vi er tre kompiser som planlegger en fjell/fjordtur som vil gå fra sogndal i løpet av Juli måned. Men, i den forbindelse lurer jeg på om dere vet om noen fine turruter som går i området rundt Sognefjorden? Er terrenget veldig ulendt, eller er det overkommelig? Finnes det turistehytter på de evt. rutene? Vi regner med å tilbringe mellom 2 og 4 dager på turen. Vi er unge og spreke, slik at evt. tunge løyper ikke vil være noe hinder. Vi håper på å se mest mulig på turen, og vi skal returnere til Sogndal etter endt rute. Setter pris på alle innspill og forslag! -Marius
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.