Gå til innhold

tjn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. tjn

  hubba hubba Hp

  Jeg kjøpte meg et Hubba hubba fra basegear.com i vinter. Teltet er meget lett å sette opp.. ble litt overrasket egentlig.. Jeg fant ut her en kveld at jeg skulle ta meg en tur på fjellet for å bare prøve det en natt, kun av ren nyskjerrighet. jeg kan jo bare si med en gang at det ikke er noe vintertelt, men det viste jeg jo fra før.. men jeg måtte bare prøve Det var konstant trekk gjennom teltet hele natten, så jeg er glad jeg tok posten som holder meg varm under -20 grader.. Teltet vil nok fungere meget fint i varme sommerdager, og det holder garantert myggen ute! Er du en person, så er det god plass til utstyr og matlaging. Er dere to kan du ikke så mye utstyr inne i teltet.. Ytterteltene er ikke så kjempestor, men de rommer sekken.. Det beste vil nok være å la sekken ligge rett utenfor med et regntrekk eller en søppelsekk over seg.. da får du plass til litt småting du har bruk for i ytterteltet. jeg skal ikke uttale meg for mye siden jeg kun har en natt i teltet Legger ved noen bilder av teltet
 2. Jeg bruker www.basegear.com.. Kjøpte et MSR hubba hubba telt.. det gikk helt knirkefritt.. Det gikk en uke, så hadde jeg alle varene levert på døren. Har sett noen som har endel restriksjoner. Og for øvrig er det nesten kun klær som blir tollbelastet.. alt annet er tollfritt, men moms tilkommer.
 3. tjn

  hubba hubba Hp

  ok.. Tusen takk for svar skal prøve å bestemme meg for hva jeg skal kjøpe.. det er ikke lett, men en gang må man bestemme seg.. kan være jeg dropper hubba hubba hp pga at den kanskje ikke er så mye bedre enn hubba hubba.. å da sparer jeg også endel penger. Skal også vurdere andre typer telt..
 4. tjn

  hubba hubba Hp

  tror ikke jeg skal belage meg på å bruke det under ekstreme forhold. men det bør tåle en liten vindkuling på finnamrksvidda, å kanskje en liten snøbyge under jakta sent i september.. Har dere kanskje andre forslag? Det bør ha plass til to stykk med oppakning.. er det plass til det i den orginale hubba hubba'n?
 5. tjn

  hubba hubba Hp

  Ok.. jeg hadde ikke planer om å bruke teltet i hardt vært, men hadde litt lyst at det skulle kunne tåle litt i tilfelle man kom over dårlig vær. blir ikke å bruke det på lengere enn ukesturer, så man har jo gode muligheter til å unngå der værste været.. Men man vet jo aldri Det er vanskelig å bestemme seg.. jeg har store problemer med å finne et telt.. :/
 6. tjn

  hubba hubba Hp

  Jeg vurderer å gå til innkjøp av "MSR hubba hubba HP" har lest litt om den forige versjonen, den får jo endel skryt men det sies noe negativt om at det slipper inn for mye luft, å at den ikke egner seg i hardt vær. Grunnen til at jeg er litt nyskjerrig på Hp versjonen er at det ser ut som den er oppgradert endel med tanke på å hindre for mye luftgjennomstrømning i selve innerteltet. Er det noen som har, eller vet noe om Hubba Hubba HP? har den flere bardunfester? egner den seg bedre i dårlig vær enn den forige hubba hubba? Anything?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.