Gå til innhold
  • Bli medlem

Øystein Opstad

Aktiv medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Øystein Opstad

  1. Hvis du har tiden til lenger tur så muligens gå Bergensstien? Fra slottet i Oslo til brygga i Bergen 👌 Masse DNT hytter på veien
  2. Durston X-mid pro eller solid burde du vurdere
  3. Nei sant Jeg bruker staver, og basisvekten på sekken min ligger på cirka 8kilo så det hjelper også mye. Jeg tenker å begynne trene med sekk et par måneder før turen. Takk for tips! Det hjalp masse
  4. Takk, den skal jeg absolutt sjekke ut! Haha, er redd jeg kommer til å bli veldig lei havregryn selv... Men har planlagt å kjøpe forskjellig tørket frukt, bær og andre varianter så får vi se. Sikkert lurt å bytte litt på frokostblandinger også som du sier. 24 kilo sekk ja, hvor stor del av det var mat tipper du?
  5. Nydelig! Hvordan gikk det med mat ordningen. Hvor mange mat-depot sendte du og for hvor mange dager bærte du? Hvor sendte du de?
  6. Ble det noe av denne turen? Tenker å gå samme turen i sommer
  7. Er ikke X-mid Pro endukstelt da?? Har allerede kjøpt solid versjonen, men kunne vurdert pro også om det er mulig bytte innerteltet til solid.
  8. Har dere vurdert de separate Z-flick stengene Durston har begynt å selge, eller bruker dere gåstaver?
  9. Ja sant, solid er nok kanskje det sikreste! dog noe tyngre, men det er nok kanskje verdt den lille ekstra vekten for å sove mer behagelig. Takk for svar
  10. Hehe skjønner! Er litt der selv nå haha, men tipper jeg ender opp med å kjøpe Solid!
  11. I hvile situasjoner bruker du Pro og Solid? Vil ikke Solid fungere til vinterbruk?
  12. Hellau! Jeg er på utkikk etter et telt og har egentlig landet på et av 1P teltene fra Durstongear. Jeg sliter bare litt med å velge hvilket! Alternativene er standard x-mid 1P, Solid eller pro. Har ingen erfaring med gåstav telt, og vet ikke helt hvor godt de vil takle norske forhold selvom Durstongear mener de alle vil takle det bra. Jeg tenker først og fremst bruke det som et tre sesongers telt på fjellet, men også et ønske å kunne bruke det til vinterbruk om det er mulig? X-mid pro er det dyreste teltet og har kun singel-wall, så det er jeg litt kritisk til! Men det er utrolig lett av Dyneema. (1p teltet er ikke ute for salg enda kun 2p nå, men venter isåfall) X-mid 1p solid skal være det teltet som takler tøffest vær av X-mid teltene, holder nok også bedre på varmen med nesten helt solid innertelt. Dog det tyngste av de 3 teltene Også er det standard X-mid 1p som også virker som et godt valg! Her brukes mesh innertelt, vil tro det er digg om sommeren men hva med resten av sesongen? Trekker det mye? Noen med erfaringer/tips til de tre forskjellige X-mid teltene?
  13. Takk for svar, tror jeg dropper skumunderlaget neste tur. Tar heller bare med et mindre sitteunderlag
  14. Hei, jeg har nylig kjøpt meg oppblåstbart liggeunderlag (Nemo Tensor Alpine). Jeg liker å bruke footprint til telt, men pleier også ta med et tynt skumunderlag for ekstra beskyttelse. Er det egentlig nødvendig, hvor stor er sjansen for punktering med kun footprint?? Hvis jeg kan vil jeg gjerne slippe å ta med skumunderlaget hver tur.
  15. Hei, jeg er helt fersk i Kajakk gamet og har planer om å kjøpe en Havkajakk, men ingen anelse om hvilken jeg skal gå for. Jeg er 180 høy og veier 67kg. Jeg er ikke veldig erfaren men har padlet litt tidligere på sjøen. Jeg ønsker en plast Havkajakk til bruk rundt i Oslofjorden og kanskje litt lenger turer, så skal tåle litt sjø og store nok rom til flere dager. Jeg har sett litt på Seabird R Scott MV og Seabird Expedition LV som ligger billig på Kajakk.net. Jeg ser R Scott MV er beregnet fra personer 70-90 kg. Er det dumt om man ikke veier anbefalt vekt til kajakken? (Jeg finner ikke R Scott LV i plast). Gjerne kom ned forslag til flere kajakker jeg burde vurdere. Tenkte ikke bruke mer enn max 10.000kr på selve kajakken.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.