Gå til innhold
  • Bli medlem

Båtbygger

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Båtbygger

  1. Enig, går fint å fyre konstant med alkylatbensin i forteltet på mitt Keb Dome på dagtid. Sist lå jeg to dager rundt null og brukte 2.5 liter på min Whisperlite. Uten hodepine eller ubehag.
  2. Hei, ja. Du må fyre for å ha det levelig. Ikke hør på meg. Ta en testtur. I det minste trenger du en brenner for frokost og sosialt samvær.
  3. Glimrende. Høres ut som det gikk bra likevel? Jeg glemte å si at jeg har en expedition service kit I posen med brenneren. Da er du rimelig sikker. Låsebøylen i posisjon er selvsagt en forutsetning. Hej då.
  4. Good! Tipper mange bruker lokket med o-ringen til å slokke brenneren. Da varer den ikke så lenge. Fortsatt undrende til hvorfor det er ulykker med rødspritbrenner. God Jul!
  5. Heisann, da er du heldig. Kan hende det tok et år eller to. Tråden er vel et bevis på at du bør tømme brenneren etter bruk. Hej då.
  6. Noen har brukt den etter en planende båt. Så brettet den over en bølge. Been there. Men kan være andre årsaker selvsagt. Tips om varmepistol ovenfor høres bra ut, med litt bøying samtidig.
  7. Hei, jeg padlet fra Bodø til Stad fra 10 mai 2015 til august 2015 med Trangia stormkjøkken. Lærte tidlig i min karriere at du må tømme brenneren hver morgen. O-ringen holder ikke særlig lenge. Men stormkjøkken med rødsprit er alt jeg brukte de 30 første årene av mitt friluftsliv. Kanada, Femund, Inari osv. Så begynte jeg å eksperimentere, Msr Whisperlite er mitt nye go to alternativ.
  8. Hei, jeg har avbrutt to vinterturer på grunn av problemer med Optimus 111. Begge stillebrenner, den ene av nyere type med venstreratt. Begge sluttet å brenne rent, bare gul flamme høyt til værs Den første fikk ny brenner, den andre måtte bare renses. Uansett, etter mye eksperimentering og tips har jeg best erfaring med god gammel Whisperlite på bensin. Brenner rent, aldri noe trøbbel. Gir minst hodepine i telt også:).
  9. Hei, jeg var medlem her tidligere men lyktes ikke å logge inn. Har mye erfaring med Venus 2 Extreme til kajakkturer og bilcamping. Kjøpte mitt i 2015 og har kassert det nå etter ca 400 døgn tilsammen. Det er et ok telt, lett å sette opp, god sittehøyde,lette materialer, 2 store fortelt til koking og fyring. Men det er for lett til ekspedisjoner, særlig i mye regn og vind. Det har blåst flatt flere ganger på Helgelandskysten, stenger ble knekt 2 ganger. Det tåler lite regn. Pga lite yttertelt som ikke går ned til bakken. Når silikonet er slitt bort er teltet bare å kaste siden det ikke kan impregneres. Har gått over til Robens Challenger 2 for soloturer. Det veier 2.4 kg. Hilsen Rune
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.