Gå til innhold

pereinar

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Takk for svar. Rondvassbu er betjent fra 22. februar. Jeg får spørre der om rasfare, evt. bli der noen dager istedet for å gå til Bjørnhollia.
  2. Hei! Jeg planlegger en tur rundt den 26. februar med noen venner fra Frankrike. De har ikke gått noe særlig på langrenn før, men stått mye på slalom og gått en del i fjellet om sommeren. De er unge og i god form. Planen er å gå fra Høvringen til Smuksjøseter (5 km, for å bli vant med skiene...), så til Rondvassbu (11 km tror jeg), så evt til Bjørnhollia (13 km) før vi vender tilbake til Høvringen. Virker dette realistisk? Jeg prøvde å finne en lett tur som likevel gir muligheten til å gå fra hytte til hytte. Hvordan er det med rasfare på denne traséen og i denne perioden? Jeg tenker spesielt på dalen mellom Rondvassbu og Bjørnhollia. Takk for hjelp
  3. Hei, Jeg skal ha med noen venner på skitur i Rondane i slutten av februar, og de trenger å leie fjellski. Jeg snakket med Skiservice i Oslo som ikke leier ut det, bare langrenn. Han mente jeg måtte prøve på høyfjellshoteller på veien. Er det noen som vet om et sted hvor jeg kan leie fjellski? Takk!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.