Gå til innhold
  • Bli medlem

Ola1

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ola1

  1. Beklager, bor i Trøndelag, så i nærheten er det muligheter for å dra til f.eks Oppdal eller Meråker. Tipper det blir en del turer dit først. Der er det mulighet til å dra på mindre fjell som jeg kunne tenkt meg bruke fjellski til, som enger seg bedre enn Randonee, da det er litt å gå før man beveger seg oppover. Men ikke de høyeste og bratteste fjellene, da bruker jeg Randonee. Men i tillegg tenker jeg å etterhvert dra på turer i Dovre, Hardangervidda, Trollheimen og Rondane.
  2. Tenker å prøve å få gått med pulk vinterstid. Har ikke så veldig mye erfaring med fjellski, så blir i første omgang ikke de mest heftige turene (sikker i nærmiljøet der det kan være litt kuppert), men etterhvert kan det blir på vidda. Har også sett på Nansen og Gamme, men jeg synes valget er vanskelig. Vet ikke om det er bare Amundsen som passer i vanlig skispor? I utgangspunktet hadde det vært fint å kunne bruke skiene på ikke for bratte turer til noen topper, og samtidig fungere på vidda. Jeg har allerede Randonee ski, som jeg tenker å bruke hvis jeg skal på bratte toppturer. Alle tips til valg av ski settes pris på
  3. Noen som har tips på valg av lenge for Åsnes Amundsen ski? Jeg er 185 og veier 93 kg. Er 194 cm passe lengde, eller bør man gå for 201 cm? I tillegg, noen som har erfaring med smørefritt versjon av skiene?
  4. Det ble en Primus EasyFuel II Piezo på meg i dag. Har fått testet den litt og den virker bra Takk for hjelpen!
  5. Tenker at den skal brukes primært til høst/vår/sommer, en litt allrounder som kan brukes til å lage mat og koke vann osv. Vekt er ikke "så farlig", men klart det har litt å si hvis det blir for tung. Stødighet er viktig, da jeg tenker å plassere gryter og panner for matlaging. Det er kanskje en fordel å ha litt spredning på varmen når man bruker panne.
  6. Okey, mulig jeg bør satse på noe annet da. Noen som har tips? Sett litt på Primus EasyFuel II Piezo, som jeg ser får bra kritikk av mange. Eller er det en annen brenner jeg bør vurdere enn den?
  7. Noen som har erfaring med Rast Gassbrenner 3500W? Kan kjøpes på intersport.
  8. Skal på tur om sirka 3 uker og trenger å få kjøpt ny sovepose til da. Har sett på disse så langt: Mountain Equipment Glacier 1000 Warmpeace viking 1200 Noen som har erfaring/anbefalinger om soveposene over, eller tips til andre soveposer jeg bør vurdere i tillegg?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.