Jump to content

Linn Elise

Medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Linn Elise

  1. Takk for tips og svar! Jeg bærer med meg ganske mye, er veldig tørt hele veien. Det som ser ut som det skulle vært bekker (og enkelte steder har fått navn «foss» på et skilt) er nå i beste fall en sildrebekk. Gikk tørrskodd hele veien frem til Mattismyra(?) ved Råbjørn. Der var det vann i myrhull akkurat på stien… Ellers er skogen er åpenbart tørst. Og hjorteflua er hissig.
  2. Det er planen. Så hopper jeg på Pilgrimsleden på Hjerkinn videre til Trondheim. Har benyttet DNT sine estimater ift planlegging, kombinert med Pilgrimsledens beregninger (som riktignok går i annet løp og terreng) og legger til ekstra dager pga Rondestiens mange rare retninger. Tar høyde for ekstra hviledager, uforutsett vær og vondt i viljen. Rundt regnet +/- 25 dager til Hjerkinn, og +/- 30-35 dager til Trondheim. Så tar det den tiden det tar å gå. Har ikke noe jeg skal rekke i andre enden, så det er igrunn ikke noe stress. Mer viktig at beina holder, at vandringen er lystbetont og at mat og utstyret er riktig for klima og slitasje. Har mat og depot-løsning for 35 dager på tur. Blir det for lite så finner jeg ei løsning.
  3. Tusen takk for lokalinfo folkens! Det vil helst gå bra skjønner jeg. Ønsker dere fine turer i høst! Linn Elise
  4. Hei! Jeg skal gå Rondanestien med start fra Oslo. Nå som varmen er betydelig selv i september vil drikkevann være særlig viktig - har dere noen tips eller viktig info mht drikkevann på strekket fra Bjørvika til Eidsvoll? Mvh Linn Elise
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy