Jump to content

SgtPzych

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About SgtPzych

SgtPzych's Achievements

  1. Ja, det har nok jeg og. Jo mer jeg leser om disse jakkene, jo mer virker det som om Fjällräven har noen alvorlige feil når det kommer til kvalitetskontroll på produktene sine. Selgeren i butikken sa at rundt 4/10 returnerer eco-shell jakkene sine..
  2. Hvis de har såpass kortere garanti, så sier det jo også noe om deres tro på produktene de lager. Det er synd, for jakkene er veldig fine, men det blir jo ikke miljøvennlig engang om man skal kjøpe ny jakke i hytt og pine. Ville du heller ha anbefalt noe med Gore Tex, som f.eks Arcteryx?
  3. God dag! trenger en ny skalljakke og har snust en del på Fjällräven sine Keb, og Bergtagen Eco-shell jakker, men det er ikke lett å finne mye informasjon å disse på nettet. Er det noen her inne med en av disse jakkene som kan fortelle litt om hvordan de er i forhold til vanntetthet, vindtetthet etc.? Var innom butikken deres på Karl Johan for litt siden og da fortalte selgeren at han ikke ville anbefalt noen av jakkene siden de får så mange returer, ble nesten litt sjokkert av å høre det!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy