Gå til innhold
  • Bli medlem

Bare Friluftsliv

Aktiv medlem
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    11

Innlegg skrevet av Bare Friluftsliv

  1. Hei og hå.

    Jeg går fremdeles på Explore faktisk. Var på 75mm en periode i fjor vinter pga ødelagte sko. For meg som er ute hele tiden er Explore en revolusjon. Lett og ta av og på og mere stabil med 5 hunder. Har mista flex kloss en gang, eller så har jeg ikke hatt problemer anna enn at skoene holder for kort. Men jeg er nøye med å fjerne snø fra bindingen, og tørker sko hver kveld og morgen. Har og gått over til stålkantski. Filer selvfølgelig ned kanten. Med stålkant blir skiene stivere og mere stabil! 
     

    Turhilsen fra Bengt-Are, 2000 dager ute 

    7EDA368A-C05C-424C-A7C7-1FF7EC3FFDB3.jpeg

    010606FB-5B27-43B1-A15B-2B189CA67213.jpeg

    • Liker 8
  2. Hei og hå! 
     
    Dette er den ekte Bengt-Are ja. Heter vel Bare Friluftsliv på youtube, men er lenge siden jeg har lagt til noe der. Heter 1000 dager ute på insta og face! 
    Er jeg som filmer ja, men er en god venn som redigerer! Vanskelig å få det til så bra mens man er på tur! 

    • Liker 2
    • Takk 1
  3. Vel. De fleste som tenker å dra på fjellet eller hytta drar vel dit for å isolere seg mot eventuelle smittekilder. Noe som faktisk kan være en god ide hvis man er helt sikker på at man ikke bærer på smitten når man drar! 
    Sjøl har jeg jo vært på fjellet en stund og skal ikke ned før om 968 dager, satser på at corona har rast ifra seg til da😂😂 Men jeg skal jo proviantere underveis og kommer til å ta mine forhåndsregler i så måte. 
     

    Bengt-Are

    Bare Friluftsliv

    • Liker 2
  4. 22 minutter siden, Lofoten-Møring skrev:

    Det får'n si! 1000 dager på tur, det overgår jo Monsens Canada - kryssing, dog forhåpentligvis med mindre kulde og slit ;-) 

    Målet med turen er egentlig bare å være ute og nyte de områdene jeg passerer. Fiske, jakte osv. Brukte 75 dager fra Gutulia til Tomtvatnet ved Levanger hvor jeg ligger nå! Kommer til å bruke tid i Lierne, Lomsdalen Visten, nordlandskysten osv. Men målet er omsider Enare i Finland. Og med fire ivrige huskyer blir det endel slit uansett😂😂 kommer nok aldri til å gå gjennom femumdsmarkas ur med fire unghuskyer igjen😂😂😂

    • Liker 4
  5. 39 minutter siden, Marius Engelsen skrev:

    Kult! Jeg er veldig spent på om du klarer hele 1000 dager på rad, det er lenge 😎

    Er det pensjonstilværelse eller? :) 

    He he...... ja du må følge med å se!! Og noen pensjonstilværelse er det nok heller ikke. Må ha litt penger inn omsider også, og hvordan det skal gå til får vi se på! Men ellers så har turen vært en eneste stor opptir sålangt! 
     

    Her er forresten introen til turen, hvis du ikke har sett den før! 

  6. 1 minutt siden, Marius Engelsen skrev:

    1000 dager på rad, altså bo utendørs i 3 år sammenhengende?

    Stemmer det! Har allerede vært ute i over 170 dager!! Skal snart bevege meg videre nordover, håper sakte men sikkert å ende opp i Enare i Finnland! 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.