Gå til innhold

KHF

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ja, har trangt (og lett) tunneltelt, men underlag og poser er det ingen ting å si på. Går vel mer på mangel på seng, toalett og et par ubehagelige teltturer tidligere.
 2. Begge to hadde sekker med egne klær og noen småting, men har ikke funnet god nok sekk til hun eldste ennå så hun kan ta sovepose. Skal jo sies at jeg hadde med bl.a 4l vann og 2-3kg ved i sekken. Med sekk på 135l er det jo plass til mye så..... Har båret mye tunge sekker før på 30 og helt opp til 50 kg, men er visst litt ute av trening
 3. Takker for gode tips. Hadde en liten testtur nå i helgen i nærområdet. Ble litt drøy sekk på meg (30kg), men det går greit så lenge det ikke er for bratt og langt. Er i gang med å planlegge neste tur Jentene mine på 6 og 9 synes det er storveis med telttur. Bare synd mor ikke er fan av telt
 4. Et tips er å kjøpe voksenpose, og bare bruke en stropp el tau for å redusere lengden. Gode barneposer koster det samme som store og de vokses for ut av. Kjøp også poser som tåler en del minus. Barn klarer ikke å varme opp posen like mye som voksne.
 5. Trenger tips til steder i området hvor det er bra å telte. Bør ikke være for langt fra vei siden jeg må bære utstyr for 3 Ønsker at det er rimelig uforstyrret og at jeg kan fyre bål uten å få noen på nakken. Kjøretid fra Bergen kan være opp til 1,5t Håper noen har gode tips.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.