Gå til innhold
  • Bli medlem

knorway

Aktiv medlem
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av knorway

  1. Taumevann ha tapt seg merkbart. Mye smått nå. I Roskrepp må du helst i båt.
  2. Flott info og flotte bilder. Vov, vov...
  3. De lokale avdelingene til turistforeningene kan ha lokale avtaler med sport1. I sør har kr.sandsavdelingen avtale med sport1 på evje.
  4. Jeg var der i Helga. Fortsatt en del snø, og fortsatt is på noen vann. For eksempel var det ikke mulig å parkere ved p-plassen på grunn av mye snø.
  5. kjøpte fire plagg da det var 25 pst-kampanje. alt gikk som på skinner, som det har gjort hver gang jeg har handlet derfra. har bestilt på nytt idag...
  6. helt enig. møkka lei av komplettfritids forsøk på å lansere kjempesalg, som ikke er noe annet enn relanseringer av gamle kampanjer. ikke troverdig i det hele tatt.
  7. syns det er dårlig gjort av komplett fritid å reklamere for 40 prosent på alt fritidsutstyr. gps går under fritidsutstyr, men der er det ingen rabatt. fanteri...
  8. er kartkjøp og navigasjon enkel?
  9. Blir litt skremt av opplysningen om at kartkjøp er komplisert
  10. Er "papirmenneske" og har derfor foretrukket papirkart fremfor gps-kart. Tenker nå å anskaffe meg gps, men trenger råd til å velge riktig. Gps'n skal kun brukes i forbindelse med vandreturer i Norge. Jeg har ikke behov for fotomuligheter og andre fikse anordninger. Derimot har jeg behov for at bruken er gps'n er enkel og ukomplisert. Pris er av underordnet betydning. Tips?
  11. Fly København-Kristiansand. Buss Kristiansand-haukeliseter Vandring haukeliseter-hovden Buss Hovden-Kristiansand Fly Kristiansand-København
  12. Gå aust. Mye mer variert og uberørt natur. Dølomo-Samkom kjedelig strekk.
  13. ta vegen brokke-suleskard. fin parkeringsplass ikke langt fra øyuvsbu. ypperlig startsted.
  14. Jeg er svært godt fotnøyd med Pentax w90. Uskarpe og litt gråaktige bilder? Javel, det var nytt for meg.....
  15. Er det noen som kan anbefale gps-applikasjon til iPhone?
  16. glote og springsteen; takk begge, det var det som skulle til!
  17. Nesten flaut å spørre, men nødvendig ettersom jeg er totalt upraktisk: Har fått trangia stormkjøkken. Alt ser ypperlig ut. Men hvordan komme i gang? Det følger med en brenner og to "lokk". Hva gjør jeg etter å ha hatt rødsprit i brenneren? Skal noen av lokkene brukes?
  18. kreta har fine løyper og godt klima,- og er dessuten billig å reise til. korsika har også flotte løyper, men snøen er ikke gått i høyden før uti mai. dessuten ganske kostbart å komme dit. Syd-Spania har mange fine områder å vandre i.
  19. mange steder å velge. ogge(vann) er flott. langstrakt vann med mange øyer, ypperlig for turer, telting, padling og fiske.
  20. Jeg opplever det anderledes. Har aldri hatt gnagsår eller følt ubehag med Crispi besseggen, heller ikke på lange turer opp i 9-10 timer. Det betyr neppe at skoen er god eller dårlig, men at den passer aldeles utmerket til mine føtter.
  21. du finner dem på kart også,- på inatur.no
  22. ja, på inatur.no. Søk på overnatting, deretter på fylke..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.