Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellve

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fjellve

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei Noen som har tips om fjelltopper på vest/østlandet som har en litt alpin følelse uten behov for sikring med tau? Har vært på mange fjelltopper rundt om kring, men sliter med å finne helt det jeg er ute etter. Jeg gikk Slogen i sunnmøre for noen år siden som kanskje er den flotteste turen jeg har gått, og ser etter noe lignende. Har lurt litt på om jeg skulle prøve meg på Falketind, men er litt usikker på om denne kan gjøres helt uten sikring da man må over bre. Har ingen erfaring med sikring i tau, så det blir ikke aktuellt enda. Tar gjerne imot tips fra dere om kjente og ukjente fjell, som passer beskrivelsen.
  2. Takker for et meget informativt innlegg. Jeg går for disse! Har aldri vert i gullfjellsområdet før, men har sett at det er noen flotte muligheter der. Skal definitivt se nærmere på det!
  3. Hei Er relativt glad i å gå i fjellet. Bor i Bergen, og er stort sett ukentlig på fjellene i nærområdet i sesongene uten snø. Har i år lyst å prøve meg på noen fjellturer i vinter når det har kommet snø. Har aldri vert på fjellet etter det har kommet nysnø, og tenker det kan være en fin opplevelse å tråkke de første sporene opp på fjellet en kald morgen. Så til spørsmålet. Hva skal jeg ha under skoene? Brodder? Noen typer dere anbefaler? Stegjern blir vel ganske overkill, selv om det kunne fristet å ta noen skikkelige turer i høyfjellet etter hvert. Det er vel forskjellige grader av disse også. Går helst på fjell som lyderhorn, løvstakken og den slags, som kan være bratt enkelte plasser.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.