Gå til innhold
  • Bli medlem

HugoK

Aktiv medlem
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av HugoK

  1. Den fungerer på småtroll oppe i fjellet også. 😁
  2. Jeg fikk testet Duo Beach Walker Axcion 85 i dag. Du verden for en flott wobbler. Jeg kastet lengre enn med Sølvkroken Spesial 18 grams med den på enden av min 0.10mm PowerPro. Den fløy og fløy ut helt dit ørreten stod i dag. 😃 Ikke fjellvann, men et av Stavangers bynære vann.
  3. Ok. Så du har ikke erfaringer med de selv?
  4. Takk for godt svar. Min bekymring er jo å ikke ta med nok på fjellturen, hva om jeg mangler en farge eller noe. 🫣 Denne samlingen er nok ikke komplett uten dyre japanske wobblere. 🤓 Om ei stund må nok vannet med Rogalands største ørret testes med wobblere fra land.
  5. Ja, målet mitt om fiske i njardarheimen i juni kan gå begge veier. Ikke alle år at snø og is er borte i slutten av juni. 🙄
  6. Kult. Må nå sjekke denne siden hver uke frem til slutten av juni. 😀
  7. Hei. Jeg har kjøpt inn noen wobblere fra Duo. Synkende og flytende fra 7 gram og opp mot 25 gram og fra 6 cm til 9 cm. Har noen erfaringer med slike for fjellørreten? Jeg tenkte å teste på høyfjellet i Njardarheimen og i noen dype og kalde storørretvann i Rogaland. Det hadde vært kjekt å få andres erfaringer i tillegg.
  8. De har nå iallefall ordrebekreftet til meg i kveld og jeg skal få det på fredag. Det er ikke i noen butikker, kun online.
  9. Nå kun 2999,- hos XXL hvis du er medlem av kundeklubben.
  10. For en informativ og inspirerende tråd. Jeg la en sommerpose og vinterpose i sekken min sammen med vårt 3-mannstelt og to liggeunderlag (ett oppblåsbart). Dette for å simulere basisutstyr og klær, før verktøy, mat, kokesystem og fiskeutstyr pakkes. Bare med sekk, sovesystem og telt kom vekten opp i 14 kg. Her kan det gjøres optimaliseringer.
  11. Takk for info. Den ser ut til å være varm ja. Den har snøring rundt skuldrene i tillegg til snøring rundt i hetta.
  12. Hei. Jeg fant en sovepose jeg har hatt siden slutten av nittitallet, men knapt nok brukt. Den heter Ajungilak Tyin 200 og er lagd med fiberisolasjon. Kjenner noen til komfortgrenser etc på denne posen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.