Gå til innhold

Fjellveteran

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fjellveteran

  Skisesong i Chamonix

  Takk! Billetter er bestilt!
 2. Fjellveteran

  Skisesong i Chamonix

  Planlegger randonne/ telemark topptur uke i midten av april 2010. Er det noen som vet hvor lenge det er skisesong i området Chamonix/ Zermatt?
 3. Fjellveteran

  Noen som har erfaringer med La Sportiva Nepal Trek Evo Gtx?

  Det kan være at Scarpa ikke er noe bedre enn La Sportiva. Jeg synes det likevel er viktig at importøren/ produsenten/ butikken ikke slipper unna når det er åpenbare produktfeil. Kjerneprodukter er støvelen, men det utvidede produktet er servicen rundt. Et eksempel på dette er Norrøna. De kanskje ikke best på produkt og design, men min erfaring er at de er best på kundeservice hvis det skjer noe med jakke eller sekk. Da er det bare å ringe dem, ta med produkt til Hvalstad og de syr og lapper sammen. Der er de gode.
 4. Fjellveteran

  Noen som har erfaringer med La Sportiva Nepal Trek Evo Gtx?

  Jeg har erfaring med flere av La Sportiva sine modeller. Jeg har hatt problemer med 3 par støvler. Felles for dem er at gummisålen løsner fra skinnet. Jeg har vært La Sportiva fan i flere år, men nå har jeg snudd. Jeg skal prøve noe annet, Scarpa, neste gang. Litt av problemet er importøren, Atello. Deres kundeservice er litt laber. De er mer opptatt av at løsningen på problemet skal være billig for dem og ikke til kundens beste. Lykke til med valget.
 5. Hei, Jeg har gjennom flere år vært flittig bruker av moutaineeringstøvler og brukt flere av La Sportiva sine modeller. Jeg var på Aconcagua såsent som i forrige uke og sålen på støvelen løsnet fra selve læret. Det skjer omtrent ved lilletåa. Jeg ser dette som en klar svakhet og irriterer meg over at det kan skje med nesten nye støvler. Jeg ringer til Atello, som har agenturet, og de mener at løsningen er å lime sålen fast til læret. De påstår at dette holder og at de har gjort dette ved "en rekke andledninger". Er dette en svakhet ved La Sportiva stølver? Er feks Scarpa bedre? Selv er jeg veldig skeptisk til å lime en såle som allerede er løsnet fra læret. Mitt inntrykk var at Atello er mer opptatt av å bli kvitt kunden enn å løse problemet. Er det noen av dere som har erfaringer med dette? Vil sålen holde ved liming? Fjellveteran
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.