Gå til innhold

ittnofjas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ittnofjas

  Skiturer i nærheten av Kongsberg

  Hei Blackbrrd, desverre er ikke løypemaskinen og snøskuterne på Raje "medlem" av skisporet.no. Hadde de vært det hadde nok parkeringsplassen ved Ravalsjøkalven vært fullere enn de er i dag. Løypenettet ligger som .pdf her: http://www.raje.no/turfolder
 2. ittnofjas

  Skiturer i nærheten av Kongsberg

  Min favoritt: kjør ut forbi Heistadmoen, ta opp til Raje og Ravalsjø. Dette er en lite brukt perle for Kongsberg folk, av en eller annen grunn. Her er det ei fin, lite kuppert løype rundt Ravalsjø, og du kan gå til turisthyttene på Sørmyr og Sveinsbu. Det kjøres opp løype med løypemaskin rundt Ravalsjø, og et stykke på veien til Sørmyr, ellers med Snøskuter. Løypenettet korresponderer med løypene på Omholtfjell i øst, luksefjell og Eiangen i Sør, og Breiset i vest. Du er veldig fort aleine i uberørt ynatur her hvis du går litt utenfor løypene. Sent from my iPad using Tapatalk HD
 3. Hei og fortsatt Godt Nyttår! Jeg har akkurat kjøpt meg en eldre utgave av Altitude 5 seasons. Ser ca. sånn ut: På produktbeskrivelsen står det at ytterstoffet er av typen ShelterTX, med 2000mm vannsøyle. Dunkvaliteten er av 780+ fillpower. Siste utgave, som markedsføres nå om dagen: har ShelterTX med 10000mm vannsøyle og 800+ fillpower etter hva jeg kan se. Ser også ut som temperaturgrensene er noe justert. Er det noen som har mer "in-depth" kunnskap om hva som er oppgradert/forbedret på denne posen? Evt. erfaringer med ny og gammel utgave?
 4. ittnofjas

  Nettbutikker

  Gode priser: http://www.trekinn.com Har ikke handlet der, men handlet på forløperen, scubastore.com, nå diveinn.com. Ser ut som de har opprettet spesialbutikker innen dykking, svømmesport, friluftsliv, MC, osv. De har felles handlekurv, så det går greit å handle fra de forskjellige på samme ordre. Tror de holder til i Spania. Hadde god service og rask levering når jeg handlet på scubastore.
 5. ittnofjas

  hvilket telt har dere?

  - '95 helsport børgefjell 3 camp. Lappet og reparert. Still gong strong.. - bergans fjellcamp. Nydelig familie camp telt med adskilte soveplasser for store og små. Passer utmerket med store oppblåsbare madrasser. - helsport bivuac 2. Tidlig enmannstelt med gore-tex i taket. Ikke mye brukt de siste åra. - Expert vela 1 extreme. Lett fint enmannstelt, bra i kombinasjon med tarp. - helsport ringstind 2 light. - decathlon pop-up telt. Tar 2 sek. Å sette opp. Overraskende bra kvalitet. Barnas favoritt. Hvor var dette da jeg fartet på festivaler på 90tallet? - hilleberg tarps i forskjellige størrelser.
 6. ittnofjas

  Ull undertøy

  Mine erfaringer siste 10-15 år: Lang trøye og longs: - Best holdbarhet: Devold Aquaduct, nest best: forsvarets(levert av Troll tekstil) - Dårligst holdbarhet: Ulvang. Nest dårligst: ullfroté. Ulvang har god komfort men slites merkelig fort. Samme for ullfrotté. - Har ikke prøvd Janus o.l. men regner med de er i Troll klassen. Tips: Kjøp to sett trøyer: en med rund hals og en med polo. (IKKE kjøp "halvpolo" hvis du har sjeggvekst på halsen.... Ei ullfrotté trøye med slik hals har "ødelagt" turgleden for meg flere ganger før den ble hivd. 2 dagers sjegg og eldre setter seg i toppen av glidelåsen og blir lugget ut). Med polo på og rundhals i reserve på høst-vinter tur er du bra utrustet for natta, uventet kulde og hvile. Om sommeren er det bra å bruke den med rund hals. Under beltet bruker jeg ullboxer, brynje longs og ullongs som supplement på vinteren. På sommeren bruker jeg brynjeboxer og ullongs som supplement hvis jeg er på fjellet. Har en kommentar til sokker også: For en 8-9 år tilbake kjøpte jeg en haug med Bridgedale sokker. I mellomtiden har det blitt endel ulvangsokker til jul og bursdag. mens jeg sitter her og skriver har jeg et av de 8-9(!) år gamle bridgedale parene på meg. Noen av de har måttet gi etter for lange tånegler, men jeg har fortsatt godt over halvparten igjen. Ullvang sokker har kommet og gått. De når ikke bridgedale til tåsømmen engang når det gjelder slitestyrke. Noen som har opplevd å få stortåa gjennom sokketuppen med 3-4 dager igjen av turen? Utrolig irriterende.
 7. Hei! Noen som har en Ace MI 415 eller en Prijon Yukon kajakk til salgs? mvh, Knut ( evt. noen som vet om et nettsted med bra bruktmarked?)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.