Gå til innhold

kilogram

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. kilogram

  Utrent på tvers av landet

  Hei Speciale. Beklager at du har fått useriøse svar på et seriøst innlegg. Det er mye info å hente fra forumet om du lar være å bry deg med kommentarer som de du har fått ovenfor. Jeg vil foreslå at du tar en tur til feks. Volvat og tar en komplett helsesjekk inkl. blodverdier og lungekapasitet. Deretter ville jeg, med utgangspunkt i resultatene fra helsesjekken, tatt kontakt med et treningssenter. De har som regel gratis prøvetimer der du kan få en instruktør til å lage et treningsopplegg til deg tilpasset det du har planer om å gjennomføre, de er ofte behjelpelige med kostholdsveiledning også. Når det gjelder ruteplanlegging ville jeg kjøpt inn et Norgeskart og begynt å grovplanlegge ruten. Søk litt på nettet og prøv å finne info om folk som har gjort noe tilsvarende og ta kontakt med de. Ingenting er umulig og folk har gjort større ting med dårligere utgangspunkt. IKKE bry deg om folk som sier at det ikke går! Mvh
 2. Takk for innspill Håvard! Leirvassbu og Spiterstulen er nok mest aktuelle denne sommeren. Turtagrø og Hurrungane frister mest, men det får vente til neste år, da får hunden heller bli på kennel noen dager så tar vi med klatre-/breutstyret istedet.. Noen som har tips til teltplass som egner seg som BC i området rundt Spiterstulen slik at vi slipper kontakt med hytten?
 3. Hei godtfolk! Jeg og kjæresten drar til Jotunheimen for 5-7 dager sammen med en atletisk Pit Bull Terrier. Vi er begge vant med toppturer og tinderangling, både fra Jotunheimen, Pyreneene og GR20 med Monte Cinto på Korsika. Planen er å slå opp telt og ha BC et sted hvor vi har noen topper i nærheten. Har satt opp noen alternativer som jeg ønsker innspill på og gjerne tips om gode fiskevann i nærheten hvor vi kunne satt opp BC. BC Turtagrø: Nordre Skagastølstind, Fanaråken til Skogadalsbu, Skogadalsbu-Turtagrø. BC Olavsbu: Skardalstind, Mjølkedalstind, Sjogholstind. BC Leirvassbu: Tverrbotntindane, Stetind, Kyrkja, Midtre Høgvagltind. BC Spiterstulen: Galdhøpiggen, Glittertind, Leirhoe, Spiterhoe. Drar med bil fra Bergen fredag eller lørdag. Alle innspill og tips mottas med takk!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.