Gå til innhold
  • Bli medlem

Eirikkro

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Eirikkro

  1. Tusen hjertelig takk for svaret ditt! Mange gode tips her, og helt klart vann og steder som høres interessante ut. Gleder meg til å tegne ned ruta på kartet! Måtte disse tre siste ukene på jobb gå fort..
  2. Tusen takk for kjempegod informasjon og tips! Kjekt med kunnskap fra folk som har vandret i områdene tidligere for å sikre en så effektiv tur som mulig på både fiske- og turfronten. Jeg skal sjekke ut videoene dine, gleder meg til dette! Igjen, takk for hjelpen!
  3. Hei, felles fiske- og friluftsfolk! Mot slutten av juni har jeg planlagt en ukestur (6-7 dager) i Femundsmarka for å kjenne på litt skikkelig natur, frihet og bitt fra både ørret og uheldigvis mygg. Jeg har aldri vært i disse trakter før, men det er jo et kjent eldorado for friluftsfolk og fiskeentusiaster. Jeg har lest mye om svært variert fiske i området, men drømmen om en god tur på både natur- og fiskefronten er verdt mer enn frykten for at det ikke napper. Det jeg er ute etter, og som jeg hadde satt stor pris på, er om jeg hadde fått noen gode tips til hvor man burde gå og hvor man burde styre unna. Da tenker jeg først og fremst på fisket, men også på fine teltplasser og turer ellers. Mine ønsker for turen er ikke å gå alt for langt, men heller ha to-tre baser med korte avstander til brukbare fiskevann, med forholdsvis korte avstander mellom basene. Det jeg så langt har staket meg ut som en foreløpig kurs, er å ta Fæmund || inn til Haugen, for deretter å gå til Røvolltjønnan. Stemmer det forresten at denne turen vil ta ca. tre timer til fots? Her har jeg lest at det er tilgang til ok fiskevann i nærheten. Etter en-to dager her gå så videre mot Roasten. Etter dette har jeg ingen plan foreløpig. Hva tenker dere som har vært her før (evt. prøvd samme rute) om denne planen? Er den grei å gjennomføre, eller er det dårlig fiske og utfordrende terreng? Har du/dere evt. tips til bedre rute for en som ønsker en behagelig tur med fiskestang og telt for en uke? Setter stor pris på svar og hjelp! Eirik
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.