Gå til innhold
  • Bli medlem

anon

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av anon

  1. Tusen takk for tipset. Dette var nytt for meg. ytterkanten på disse hengekøyene virker å være strammere enn resten. Vil man ikke dermed få nakken i en veldig rar posisjon når man ligger slik da stoffet i hengekøyen vil være veldig vertikalt akkurat der man har hodet?
  2. Hei, Jeg er over snittet glad i hengekøye og brant dermed noen tusenlapper på alt som var av produkter fra Ticket to the moon i fjor. Tanken var å ha en hengekøye for enhver turanledning, enten man bare skal slappe av i solen en time (compact) eller ligge lengre/sove under åpen himmel (original). Jeg ble imidlertid litt skuffet når jeg testet det ut. Når jeg legger meg i hengekøyene så synker jeg så langt nedi at kantene lukker seg over meg, og jeg verken får sol eller åpen himmel. Jeg får rett og slett 360 grader med hengekøye. er jeg helt idiot og ikke har forstått hvordan disse fungerer eller skal det være sånn?
  3. Har kjøpt stangen og satt på rarenium snellen. Ser ut som et godt valg, men… snellen (til tross for 2500-serien) virker å være for lett da stangen tipper fremover mot tuppen når jeg forsøker å balansere den på fingeren slik enkelte nettsider sier. Dvs stangen er ikke helt balansert med snellen, dog i motsatt retning av det man blir advart mot. Hva vil effekten av dette være for fiskeopplevelsen?
  4. Jeg har fra før en shimano rarenium ci4 2500. Kunne det fungert for 8 fot/3-15g fremfor en 1000 snelle frem til jeg eventuelt kunne kjøpt akkurat den snella jeg ønsker meg?
  5. Hvordan er Lawson og Daiwa kvalitetsmessig sammenlignet med Shimano? Jeg har ikke lykkes med å finne en god sammenligning av de ulike merkene.
  6. Hei, Jeg er på utkikk etter en lett kvalitets-fiskestang som øker gleden ved å vandre fra fjellvann til fjellvann og fiske fjellørret opp til halvkiloen. Jeg har alltid hatt shimano-stenger/shimano-sneller og har vært veldig fornøyd med dette, og har lite erfaring med andre merker. Jeg har inntil nylig benyttet en 20 år gammel todelt Shimano-beastmaster stang på 240cm/5-20g og er fornøyd med lengden når jeg fisker, men opplever den som litt stiv og litt håpløs å bære på sekken i fjellet. Jeg har gjort en del undersøkelser, og opplever valget av 4 delte shimano-stenger som litt tynt. I mangel på erfaring fra andre merker har jeg dermed sett meg ut følgende som potensielle kandidater: Stc Spinning 240/270l 3-14g eventuelt tilsvarende stang på 210/240. Det er egentlig 240 størrelsen jeg er ute etter. Jeg må ikke ha Shimano, men ønsker noe med minst like bra kvalitetsmessig. Jeg har litt dårlige erfaringer med enkelte andre merker, eksempelvis har jeg en Berkley-stang der leddene av og til løsner når jeg kaster. Hvilke merker/modeller er verdt å vurdere utover bare Shimano? Jeg trenger også en snelle og antar at 1000 snelle med 0,10mm Fireline er beste alternativ. Noen innspill til en passende modell?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.