Gå til innhold
  • Bli medlem

biffen

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om biffen

  1. biffen

    Bikepacking

    @torbus Er du fornøyd med teltet ett år senere? Jeg er på utkikk etter et lett enmannstelt til fjellturer, og synes Copper Spur HV UL1 ser interessant ut, men ble litt skeptisk da jeg så at telststengene sikres med plastspenner i hvert hjørne. Hvis en plastspenne ryker på tur er det ganske stress vil jeg tro. Supert om du (eller andre som har dette teltet!) vil dele eventuelle tanker du har rundt dette og ditt inntrykk av hvor godt teltet tåler vind og regn😊
  2. Fikk gnagsår omtrent samme sted som deg på hælen av mine nye Alfa Skarvet GTX BC. For meg ble løsningen å feste «Engo Blister Patches» på innsiden av støvlene der det oppstod friksjon mellom støvelen og hælen. Kjøpte de på Amazon. Da jeg hadde nylonstrømpe innerst + 2Toms Blister Shield pulver + ullsokk + Engo patches så slapp jeg å tape/plastre hælene mine og kunne gå en 3 timer lang tur uten å få gnagsår🙏 Det kan hende modellen egentlig ikke passer foten min, men patchene kostet ikke allverden og gjør at jeg får muligheten til å gå dem litt inn før jeg vurderer om jeg må prøve noen andre i stedet.
  3. Jeg kjøpte «Engo Blister Patches» 💙som jeg festet på innsiden av de nye skistøvlene mine i lær (Alfa Skarvet GTX) der det oppstod friksjon mellom støvelen og hælen. Patchene er glatte slik at det blir mye mindre friksjon => mindre fare for gnagsår. Kjøpte de på Amazon. Det reddet støvlene fra å ende opp på Finn etter den første turen på 30 minutter som resulterte i gnagsår på begge hælene😑 Jeg drysset også 2Toms Blister Shield pulver ned i sokkene mine for å sikre at huden på hælene holder seg tørr. Da jeg hadde nylonstrømpe innerst + pulver + ullsokk + Engo patches så slapp jeg å tape/plastre hælene mine og kunne gå en 3 timer lang tur uten å få gnagsår🙏 Det kan hende modellen egentlig ikke passer foten min, men patchene kostet ikke allverden og gjør at jeg får muligheten til å gå dem litt inn før jeg vurderer om jeg må prøve noen andre i stedet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.