Gå til innhold
  • Bli medlem

AlaskaAmaruq

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg opplever ikke at halsremmen på Togo-kløven struper hunden. Den sitter litt for langt ned til det, og samtidig for langt opp til å hindre bevegelser i skuldre/frontparti. I hvertfall på vår hund. Remmen kan justeres noe. Tenker også at dersom man har en hund som trekker veldig, kan man vurdere trekksele under kløven. Vi har ikke behov for det med vår hund, da den trekker lite når det er en del vekt i kløven. Har lært den forskjell på kløving og trekk. Når det skal trekkes bruker vi trekksele.
  2. Har kun erfaring med malamute. Vår er et arbeidsjern, så kjenner ikke igjen det med liten arbeidslyst. Han er uhyggelig sterk, trekker og bærer omtrent hva det skal være. Er lite rastløs i camp, noe som er en stor fordel. Har god evne til å slappe av, men er likevel klar for tur og arbeid på et øyeblikk. Også en fordel at man ikke trenger å drasse på liggeunderlag, dekken osv til malamuten. Han legger seg fornøyd ned overalt, i all slags vær. Malamuten trenger dog sikker oppstalling på tur og kan ikke gå løs. Når han kløver, slipper jeg unna med lett sekk selv, da han kan bære mye og har stor utholdenhet. Trekker pulk med stor iver. Det er umulig å slite ut en malamute (i hvertfall min). Ikke veldig rask, men svært seig. Må selvsagt passe ekstra på i sommervarmen, men det må man vel med de fleste hunder med tykk pels, tenker jeg. En fantastisk turhund og familiehund.
  3. Hva med Fjellreven Abisko Lite 3? Hvis du liker tunneltelt, da. Har det selv og er veldig fornøyd. 4 sesongs, men ikke beregnet på de mest ekstreme vinterturene. Ca 2,2 kg. To innganger. Teltduken kan rulles opp i forkant og bakkant, slik at man kan gjøre det om til «gapahuk» eller bare få suveren gjennomlufting på varme dager. Ikke så stort fortelt, men du får plass til et par større ryggsekker. Så lett å sette opp at man kan gjøre det i blinde. Ikke ekstremt dyrt heller.
  4. Jeg har en ny utgave av Togo-kløven, og den har ikke skinn inn mot ryggen til hunden. Sklir ikke, sitter veldig bra.
  5. Jeg bruker Togo-kløv fra Seleverkstedet til min malamute. Er veldig fornøyd med den. God passform og veldig slitesterk. Kan også bestilles på mål om man ønsker det. Har ikke prøvd noen av de andre kløvene du nevner, men har hørt fra andre at Non Stop sin kløv har stoff under buken og at dette kan være uheldig dersom hunden blir våt (f eks elvekryssing). Hunden kan da bli gående lenge med det våte stoffet mot huden. Men som sagt, har ikke prøvd den selv. Tror mange er fornøyd med Togo-kløven, og vet flere som også er godt fornøyd med Laika-kløv.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.