Gå til innhold

tronba

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei Halssjø (i Østmarka) er reserve-drikkevannskilde for Lørenskog så det er ikkje lov å fiske/bade der, men er det lov å telte ved den. Eller gjeld same reglane som ved Elvåga der, altså ein kan ikkje telte nærmare ein 150 m?
 2. tronba

  Jannu med stormmatter, solo vintertelt?

  Hei Tusen takk for langt og godt svar:) Då vert det eit Jannu utan stormmatter på meg med det fyrste, så får eg heller sjå kva erfaringar eg får.
 3. tronba

  Jannu med stormmatter, solo vintertelt?

  Hei Brukar ikkje pulk nei. Litt av grunnen for at lurte på å ha stormmatter er at i visse deler av landet kan no til tider vere heller lite snø om vinteren. På vestlandet kan det det fort vere ganske snøfritt ute med kysten. Var usikker på kor godt eit telt utan stormmatter då vil stå når kulingen slår til. Har omtrent null erfaring med telting i sterk vind.
 4. Hei Har frå før eit Hilleberg Soulo som eg er svært fornøgd med. Er ofte på tur åleine då eg synast det gjev ein herleg ro i sjelen. Vurderar å skaffe meg eit reint vintertelt. Souloen er ikkje større ein den treng og vere. Har opplevd at det kan vere litt pes og få plass alt pikkpakk inne i teltet/forteltet. Klarar ikkje å unngå at sekken kjem bort i ytterduken, noko som medfører at vatn trekk inn. Har sett litt på Hilleberg Jannu. Har snakka med Hilleberg, og det er ikkje noko problem å få sydd på stormmatter. Er det det ei god løysning. Vil Hilleberg telta med stormmatter oppføre seg like godt som med utan. Tenker det at dei tross alt er designa utan stormmatter og er usikker på om luftingsegenskapane kan vert veldig påverka av det? Vil det teltet vert for tungt som singeltelt med stormmatter? Står oppført med ein vekt på 2.9 kg og med stormatter vert vel det teltet fort 3.5 kg?
 5. tronba

  Båltur i Østmarka

  Hei Har tenkt å få med noen venner på båltur i Østmarka fra Laurdag til Søndag. Må nesten vere framme med bålplassen sånn i 1500, så det ikke blir for mørkt. Noe tips. Det bør ikke være for langt å gå. Maks 1-1.5 time og nærheten av elv/vann.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.