Gå til innhold

mesna

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. For å kopiere et tidligere innlegg her inne: Er det noen som kjenner noen bra fiskeplasser som egner seg for telting som er lett tilgjengelig fra Lillehammer? Med lett tilgjengelig mener jeg ikke mer enn 1,5 time med bil/buss/tog. Kan gjerne være i lavlandet.
 2. Vi er tre venner som har tenkt å gå på Dovrefjell i sommer (4.-6. juli). Planen er å kjøre inn til Snøheim og gå derfra. Dette er det vi har satt som kriterier: a) Vi vil sove på DNT-hytter Vi ønsker ikke å gå dagsmarsjer som er særlig lengre enn 5-6 timer c) Fint om vi kan fiske litt (ikke noe must) d) Fint om vi får se moskus e) Fint om vi kommer oss på ei rute som går over Snøhetta Vi kjører opp torsdag kveld, og er klare til å gå fredag morgen. Kan noen anbefale en fin rute for oss? Og: Hvordan er veien fra Snøheim og innover - i boka Fjellføreren (Lauritzen m.fl.) ser det ut til at den frarådes pga. skrot og gamle skytefelt. Er det virkelig så ille? En ting til: Kan vi regne med at det er bart på fjellet på dette tidspunktet, eller er det fortsatt snø? Takker for alle innspill!
 3. mesna

  Rensing og reparasjon av sko

  Turskoa mine står fortsatt litt støvete og fulle av fett i gangen. Jeg kommer vel neppe til å bruke dem på 5-6 måneder, så nå kunne det være greit å reingjøre dem og sette dem bort. Men hvordan bør jeg ta vare på lærsko? Er det smart å vaske dem/fjerne fettimpregneringa? Det er snakk om solide tursko/støvler i lær. Gummien har forresten begynt å løsne foran på tuppen på høyre sko. Hva slags lim bør jeg bruke for å lime sålegummien effektivt tilbake til læret? Det er foreløpig bare ei ørlita glipe, men den kanjo bli større om jeg ikke foretar meg noe (dessuten kan det vel være uheldig med tanke på fuktighet osv. tenker jeg...) Noen som har noen tips?
 4. Har kjøpt en flaske Granger's Extreme Wash In Naturals (www.stay-dry.co.uk), kjøpt på G-sport. Ideen er visst å hiver en kork med dette stoffet i vaskemaskina, sammen med klærne du vil impregnere. Men nå lurer jeg på om det er en god idé - vil ikke da også klærne bli impregnert på innsida? Det kan umulig være ideelt, med tanke på pusting osv. Noen som har erfaringer med dette produktet?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.