Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellfjes

Aktiv medlem
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Fjellfjes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Svært sjelden -9 i bergensområdet hvor denne er tenkt brukt
  2. Pappen skal opp, da varer innersålen lenger, blir mindre komprimert og varmer derfor mer. Etter hver bruk tas innersålen ut og ullen "klores" opp slik at den er klar for neste bruk. Hvis man bruker de med pappen ned blir ullen flat og ødelagt med en gang.
  3. Dere overbeviste meg, nå ble det kjøp av lang vinterpose (vestlandsvinter). https://www.xxl.no/mountain-hardwear-phantomtm-0f-18c-long-sovepose-rod/p/1167511_1_Style
  4. Jeg er svært fornøyd med min Padje 45, jeg setter stor pris på et godt bæresystem og på mine 2-3 dagers turer har denne aldri skuffet. Så den kan absolutt anbefales.
  5. Enig, returnerte Corus quilt selv, helt tragisk så sparsommelige de hadde vært med dunen.
  6. Heldig! Jeg fikk ikke tak i 60L i vår, så jeg gikk for 45L fordi jeg hadde sånn troen på sekken. Jeg er storfornøyd, og føler den pakker MYE mer enn 45L. Har brukt den på et par 3-4 dagers turer uten problem. Så gratulerer med ett godt kjøp!
  7. Ja, ser ut som den er vanskelig å få tak i. Men jeg syntes det er rart at ikke flere produsenter lager zip-off bukser med kort shortsdel. Vil virkelig menn ha shortsen langt ned/under kneet?
  8. Noen som har erfaring med Decathlon sine turbukser? Vært på jakt etter Zip-off-bukse til herre med kort "shorts-del" uten mye hell og kom over denne som så spennende ut. https://www.decathlon.co.uk/p/men-s-hiking-zip-off-trousers-mh550/_/R-p-325457?mc=8587383 Men's Hiking Zip-Off Trousers MH550 Eventuelt andre anbefalinger til bukse med shorts-del som ender opp på oppsiden av kneet? Takk, -Fjellfjes
  9. Gå i butikk og prøv RAB Torque Mountain. Jeg er bygget litt annerledes med deg hvor bukser strammer på lår før rundt livet, men denne har deilig stretch og kan absolutt anbefales. For min del skulle den gjerne vært litt kortere, men jeg løser det med å brette den opp to ganger.
  10. Jeg er veldig lite forfengelig på fjellet og veldig lite merkebevisst, (så lenge det er en anerkjent produsent), selv fikk jeg tak i en tykk RAB-jakke til 5-600,- for noen uker siden. Helt fin jakke, men med et lite hull som er lappet på ene armen. Men jeg hadde inne søk på "dunjakke" og sortert på min størrelse, så måtte tåle en periode med spam. De fleste som selger vet ikke hvilke modell de har uansett, så jo mer generelle søk jo bedre er min erfaring.
  11. Ikke erfaring med denne jakken, men vil anbefale å se litt på finn.no, ekstremt mye billige, gode boblejakker. Jeg handler selv slike plagg brukt da jeg ikke har samvittighet til å knørve en ny og dyr dunjsakke gost sammen for å stappe den i sekken.
  12. Jeg gikk til slutt for noe helt annet, et Helsport Rondane Superlight camp 3 brukt fra finn. Så nå gleder jeg med til å motta og prøve det Takk for hjelpen alle sammen!
  13. Takk for gode innspill, det skal hovedsakelig brukes av 1-2 personer, men de gangene det er 2 er det viktig at det er litt romslig og komfortabelt, derfor jeg har sett på 3-mannstelt. Jeg har kanskje sett meg litt blind på vekt, så nå er det vanskelig å se bort fra dette punktet, men jeg tenker det bør være under 2,5kg så jeg kan ha det noen år uten å gå å gnage på at jeg burde kjøpt lettere. Det skal brukes uvær-og finværsdager vår, sommer og høst. Og gjerne korte turer på de tørreste fine vinterdagene (4-5 minus og klar himmel). Umulig å velge/konkludere -Fjellfjes
  14. Hei, Jeg er på jakt etter mitt første telt og har sett på veldig mye forskjellig, men jeg kom over Robens Chaser 3xe som ser veldig spennende ut, og med en fin vekt. Teltet skal brukes til fjellvandring på vestlandet, så det må tåle litt vær og man må kunne sette det opp i regn uten å bløte til innerteltet. Er det noen som har erfaringer med Robens Chaser 3xe, eller som vil anbefale telt i samme kategori og prisklasse? Takk, Fjellfjes
  15. Takk alle sammen, tenkte ikke på Brynje, men veldig bra tips. Men er det noen som har erfaring med ulltrøyene? Er det noen fordeler/ulemper med ull til dette? Jeg har alltid tenkt at det er en fordel med syntetisk her, hvis jeg blir svett så vrenger jeg den av meg og rister godt, da føles nettingen tørr etterpå, men jeg ser for meg ull holder mer på vann?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.